- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за ВСИЧКО !
Не се ''сопам'' ... и както виждаш не съм го направила аз този вол , че да си го оправя заглавието , но май ти е проблем , че е така .. ще бъде променено![]()
На ВуК само звездичките под ника й липсват ..
( и ранга модератор)
От кога не си писала в този раздел, а имаш проблем със заглавието на темата.
Има си друга "тема за всичко", ако ти трябва ..
Първоначално написано от DaNGeRousLy
;D
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
q se uspokoite malko !![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
тук съм много преди вас и знам какво е било, тъй, че да не ми държите много сметка дали трябва да съм модератор или трябва да ми красят ника няколко звездички, райт?
такива теми във фън не бива и да има - има само една която си води Тема за всичко и в нея се пише, останалите са игри
А ти 'денджърслу' си дръж пръстите малко зад клавиатурата, че не ти отива много.![]()
ВУК , като гледам си от 2009
някой има , който са от 2008 , но т'ва не значи нищо от кога си в сайта
и кой определя какви ще са темите в сайта ?![]()
тва,че регистрацията ми е от 2009, не значи, че не съм наблюдавала форума от преди
както и да е, аз отдавна спрях да пиша тук именно заради хора като вас,дето меко казано ебават целия раздел -.-
Тва, че влиза модератор тук един път на 6 месеца, не означава,че трябва си правите каквото искате, не мислите ли?
Иначе не че ме засяга, както казах,тоя раздел не само аз съм го заебала за жив от доста време, така че хич не ми дръж смека, буууууууубке.![]()
Добре като го ''ебаваме'' .. недей да пишеш в него .. никой не те задължава![]()
Дали пръстите ми са зад клавиатурата, под , над или до нея - това си е моя работа .. Не си ти тая дето ще ми забрани да изкажа мнението си. Между другото с теб в един месец сме се регнали, а и да си тук повече от нас това не означава нищо.Както вече казах има друга тема за всичко, не знам какво ти пречи тази.
btw - на 2-3 пъти повтаряш, че ти държим сметка и ти се сопваме, а я погледни себе си .
Аз мога да кажа БЛГ ЗА ВНИМАНИЕТО към темата![]()
ако е грешна нека ме баннат
бай дъ уей - Лек ден и приятно Ви спамене и със здраве
МИР И ЛЮБОВ , ха ха
лекоооооооооооооооооооооПървоначално написано от bubkaa93
![]()
Най-малко ти си за бан в този случай, всъщност никой не е .Първоначално написано от Sunshinebabybyy
btw - лек ден и на теб![]()
Какъв ти е проблема нали си заебала раздела,какво правиш тук тогаваПървоначално написано от ByK
oo Vanche![]()
kak e shekshi![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
ami biva obshto vzeto
ti kade se gubish po tach liniqta![]()
qsno ;D
shtot sledobqd spah do 8 vecherta i sq ne mi sa lqga ..
mi ti![]()