- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Обеца на езика
Мисля след 2-3 дена да си направя обеца на езика обаче не съм наясно с някои неща.Бих искала някой който има пиърсинг на езика да ме светнат дали след като го пробия ще мога да пуша и ако не мога колко време ще продължи това,след колко време ще мога да ям нормално и какво трябва да ям...
аммммм много ли боли след като мине упойката...а също и дали много се забелязва още отначало фъфленето и обецата,защото баща ми няма да е уведомен..
![]()
иии всякакви други по-специални подробности ... мерси много предварително
![]()
![]()
![]()
1 съвет от мен - НЕ си дупчи езика.
Първоначално няма да е желателно да пушиш 1 седмица , първите 3 дена НЕможеш да дъвчеш , само пиене със сламка.Фифли се досота , но не боли много.
амииии мисля че достатъчно го искам и си заслужава да изтърпя всичко това...ами фъфленете временно ли е ?Първоначално написано от Slamdancer
![]()
Не,цял живот ще фъфлиш ..Първоначално написано от wickedgame123
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Хах, не е цял живот, само докато спадне езика.Освен това при всеки е индивидуално. А авторката, що не се поинтересуваш малко, преди да си дупчиш каквото и да е ? Тук едва ли ще получиш кфалифициран отговор.Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
ами интересувала съм се питала съм,но ми се искаше да получа отговор или съвет от повече хора които има обеца..![]()
и аз много искам обаче стават големи инфекции и ме е страх..
Рискът да си направите поразии на езика (като инфекции,увреждане на вкусови рецептори и т.н.) е големичък,дори и да сте при най-големите специалисти,тъй че по-добре си спестете тези играчки..
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn