Цитирай Първоначално написано от fortvilelse
Ами откажи се от атлетиката и просто бъди здрава. Не знам защо всички се съсипват с диети, гладуване и простотии.. Всичко е до ген. Ако трябва да си слаба ще имаш суперския метаболизъм, ще се тъпчеш и ще си слаба. А ако не е така просто не яж в излишък и не се притеснявайза килата.. Перфектни хора няма.. Не си съсипвай здравето.. дори и това да значи да си носиш някви излишни кила..Аз познавам много хора, които нямат перфектна структура и са страхотни и лъчезарни и въобще слънца.
Не съм съгласна - първо в никакъв случай да не се отказва от атлетиката и второ, генът има значение, но малко са хората, които набиват дюнери всеки ден, ядат много и не им личи!

http://tinypic.com/view.php?pic=8pip&s=7

Ти си лявото момиче, така ли?!? Е, извинявай, къде видя да си дебела?!?! Другото момиче и то не е дебело, но е малко по-пълно. Ако за това те обиждат, нямам думи, интересно къде живееш и как изглеждат обиждащите.

Тренирай си, и както казах, отиди да ти изготвят специална диета за твоя режим. С гладуване нищо няма да стане.

И между другото, каза, че "приятелите ти" те били обиждали - това не са никакви приятели. Поне приятелите си ги избираме сами, за разлика от семейството.

Не чакай някой тук да ти препоръча диета, нали тренираш, помоли треньорката да ти помогне и да те насочи!