- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- като излезем .. МЪЛЧИМ ..
мм .. от 2 месеца ходя с едно момче .. обичаме си се всичко .. ноо стане ли време да излезем само двамата и през почти цялото време МЪЛЧИМ .. и на мен ми става някфо скучно и затъпявам .. кажете ми какво да правя .. то ясно че аз трябва да направя нещо защото той всее се оплаква че аз само съм мълчала .. на мен все ми ставало тъпо .. абе прав си е до някъде .. аз нямам какво да кажа .. тооолкова ми е безинтересен животеца .. че няма накъде.. добре де не е чак толкова тъп .. но кажете ми кво да правя .. какви теми да почвам за какво да си говорим какво да правим като излезем .. че направо незнам вече .. давайте идеи всичко ще ми е от полза
![]()
:*
На колко години си?Не може да нямате за какво да си говорите..Говорете си всеки път за различни неща понякога темите идват от въздуха. Говорете си за неща който сте правили преди да се запознаете, друг път за неща за който мечтаете да направите
Трудно ми е да повярвам, че няма какво да си кажете, а сте заедно само от 2 месеца..
![]()
Как няма кво да говорите ? НевЪзмоЖно.Говорете как ви е минало ежедневието,случки,будещи купони ... трябва да проговориш не се иска више,говориш говориш и като малчи му кажи нещо от сорта на "ей не мога да взема думата от тебе,замълчи да ти кажа сега .... Отпусни се това е най-важно![]()
Но би помогнало. Ако и двамата не са особено умни, как да има за какво да си говорят? :PПървоначално написано от NaGaStYlE
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
значи би трябвало и тишината да ви е приятнаПървоначално написано от annie96
извода сама си го направи
the sky is the limit.
е да ама ..баси ... приятно е да не се говори само като си лежат ..или са гушнати ..въобще като си се радват наслаждават един на друг ама ...тва да се излезе навън и да се мълчи кат пън ..ии ходите от два месеца ?!Първоначално написано от BlueKnife
![]()
как изобщо си си намерила приятел кат не можеш да общуваш ...
Да не говорим че вие сигурно се виждате на ден има няма час два .. ии пак ти дотъпява ..
емм малка си за такива неща явно ..![]()
При мен пак е точно обратното,когато сме сами си говорим, но дойде ли някой и двамата мълчим.Попринцип за мен момчето трябва да направи първата крачка.От 2 месеца сте заедно деистваите целувки,прегрътки и така нататък.
Но сигурно в скайп можете да си чатите часове наред?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ухх нямало за какво да си говорите... изчерпахте ли всички теми свързани с филми, музика??... резил![]()
![]()
Разправяй му кво си правила през деня и интересни неща дето са се случили, кво си сънувала..
например .. "Хехх знаех ли днеска сънувах, че аз ти Ванчето и Благо отиваме на дискотека и там... " абе квото се сетиш питай го той кво е правил и такива неща..0хх тоя скайп погуби всичко живо![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Хората,които се обичат,винаги има за какво да си говорят.
ми малки сте и няма за какво да си говорите... освен за кукли или колички...![]()
Съгласна съм ! Винаги ще се намери тема за разговор.Първоначално написано от sasha_90
![]()
![]()
Another Wild Girl
може би ви харесва мълчеливата част от вашето аз , за това е , друго то е глупостиимпровизирай няма такива неизчерпаеми теми
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Първоначално написано от a1a2b3v
дда напълно съм съгласна ..![]()
+2Първоначално написано от annie96
Аз от както ме скъсаха по скайпа изтрих всички абонати освен 5-6ма 4ма от който са непознатис останлите просто се уговаряме да излезнем
![]()
Да е... к'во стана с Фейс то Фейс...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
уау .. да нямаш какво да си кажеш с половинката .. не мога да си го представя .. музика , филми , случки , общи приятели , всекидневие .. да мълчите - окей както казаха преди мен - поне да ви е приятно смис да се се гушнали или нещо такова да е момент, когато думите просто нямат значение .. а нее да излезете и да се гледате тъпо, да не си говорите нищо ..![]()
Филми, музика, спорт, игри, професии, любими неща, прекарването на деня и т.н...
Все неща, за които можете да говорите..![]()
В крайна сметка можеш да кажеш някой виц или да си измислиш нещо, дори и да не е вярно, стига да започнеш някоя тема..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Чукайте се.
Напълно сериозно говоря!
Щом нямате за какво да си говорите и тъпеете, значи нямате душевна близост. Щом нямате душевна близост, връзката ви се крепи на единия готинлък и физическо желание. Щом връзката ви се крепи на единия готинлък и физическо желание, извличайте от нея единия готинлък и физическо желание и не се опитвайте да наложите думата "любов" върху жалките си отношения, за да няма после "любов лии? фак офф!".![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от ScarletBite
WTF ?! ... на 14 съм .. нямам намерение да се ''чукам'' от толкова малка .. направо ме разби бе човече![]()
За какво ти е това гадже тогава?Първоначално написано от annie96
![]()
Няма платонически отношения, няма разговор, няма секс... Кво има? Кафенца и молче ли?![]()
all day... all night... what the fuck?!
Мляс-Мляс има.Първоначално написано от ScarletBite
Първоначално написано от ScarletBite
хаха харесва ми как разсъждаваш но все пак съм си малка за секс .. вярно вече си е на мода да се '' чукаш '' едва на 14 но все пак.. и не че няма разговор просто много бързо свършва .. ( разговора
) .. отношения всичко си има .. просто разговорите ни много бързо свършват и затъпяваме ..
Е значи като почнете разговор не го развивате![]()