- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- като излезем .. МЪЛЧИМ ..
Първоначално написано от Spikeey
може и така да се каже![]()
Eми вие си имате теми, просто трябва да мислите повечеко и ще стане работатаПървоначално написано от annie96
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
заЕби. с него си, прегръщате се, целувате се, а на теб постоянно ти дрънка в главицата мисълта колко "малка си била за секс".
или го удряте на ебати платоническата любов, или изобщо не те привлича.
и явно не само твоето ежедневие е скучно, ми и неговото, 'щом само след минута сте изчерпали дадена тема. поне си говорете за времето - ту има валежи и е -10 градуса, ту е +25 и е пълен мор навън... Тая тема е толко обширна, че можете и до утре да си говорите.
Значи аз съм горе/долу в същата ситуация...Е не мълчим през цялото време,просто има доста момемнти в които няма какво да кажем.И винаги ме кара аз да разкажа нещо,макар че той е по-приказливия.
И все пак си прекарваме добре,целувки,прегъдки..и тн..
Но много хора са ми казвали че ако няма какво да си кажете значи не сте един за друг.Но пък лесно се намират теми,прави сте.Ще пробвам да говоря за всякакви неща които се сетя.
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Първоначално написано от Steff9423
между другото аз започнах да правя така .. вчера като излизахме дрънках всякакви неща .. и той беше изненадан че говоря толкова много.. и в моментите когато ми се изпразваше главата вече - ме целуваше , прегръщаше и тем подобни
.. ии вече съм доволна от себе си че вече не мълчим
.. и все пак благодаря на всички които писаха :P .. малко или много ми помогнахте
блааааагооодаря вииииииии
![]()
![]()
![]()
![]()
Говорете си за даскалото,за интересите ви..
Няма как да нямате нито една тема за разговор,
иначе не знам как ще ви продължи връзката с
това мълчание..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от SmilezZz
ейй сладурано ти не прочете ли последния ми пост ?:P
Както някой преди мен каза и мълчанието трябва да ви е приятно, щом се обичате.
Обичаш ли наистина един човек, винаги има какво да му кажеш. Никога не ти е скучно като си с него, дори да не говорите. Това не те притеснява. Тишината е също толкова красива и ценена колкото и разговора.
Все пак не можете да "меляте" постоянно, нали?!
the naughty look. <3
мии честито.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ми .. просто поговори с него и двамата решите кво да правите .. все ще намерите някво решение ! : ))
нямате общи теми за разговор. и аз съм така с една съоченичка.
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Баси и ботовете проблема им се е решил още на 2 страница![]()
![]()
поне засега![]()
![]()
А може би просто сте две скучни личности, които не могат нищо да си кажат. Да го погледнем от тази страна...
хЪх...
Ако през цялото време се чудиш какво да му кажеш,няма да се сетиш,сигурна съм.Просто го попитай нещо банално като "какво прави днес","какво става в даскало" и т.н.Той като ти отговори примерно"еди-коя-си даскалка много ме дразни,защото...."му кажи и ти "мен днес една много гадна ме изпита по еди-какво-си" и то ще си тръгне разговор от само себе си и...оф,бе,отде да знам,оправяй се.
С приятелките ти нямате ли теми за разговор различни от грим и момчета?Може да си говорите за филми,музика и т.н.и т.н.и т.н.Ти всичко ли знаеш за него?Ако не,опознай го по-добре,насочи го към тема,която е свързана с него или му е интересна.Иии още един въпрос:как,по дяволите,реши,че го обичаш?
Ами може би трябва да се разделите,след като са ви свършили темите.Може би сте си омръзнали![]()
![]()
![]()
![]()
ем явно не следят кфо стаа . ;дд и понеже съм новаче незнам как да деллна темата ; )Първоначално написано от Red21