Бихте ли правили секс някого от форума и ако да с кого?Или вече сте сексали?
А въобще какво мислите за секса от интернет,тоест да се забиете тук или някой чат или в сайт за запознанства и да се изчукате?
Вива канари...!!
Естествено ...Първоначално написано от KokoDjambo
![]()
ПС: що всяка седмица правите нова и нова тема за това дали някой ще прави секс с някой от форума или вече е сексал
мда,правил съм секс с някой от интернет
от форума не
не се изказвай неподготвен,прасе
Правил съм секс и със съфорумка и с друго момиче от нета.
Ивито!Моята секс френдка!
да , но не с такъв като тебе ...![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Не, не съм ,но пък съм навит хаха!![]()
![]()
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
глаголът 'сексам' винаги е бил умопомрачаващо тъп.![]()
Първоначално написано от SolemnityOfDeath
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
С момчета,с които сме се запознавали в нета и после сме ставали някакви ;дд съм правила...с човек от форума не съм,но има някои...хващат ми окото![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Аз много искам да мина покрай maceto95 , ама няма да ме огрее близките 50 години![]()
И с такива от нета и с такива от форума...
Първоначално написано от Biskfitka
брей
![]()
Не съм, но определено ме кефи идеята . . .)
Даже, ако има навити мацки да драснат едно лично![]()
Май трябваше да уточня,че с момчетата съм имала връзкаПървоначално написано от DREAM95
не само за секс-а
![]()
Ми казвайте на кои имате мерак де!Нали това е една от идейте на темата!Иначе аз съм правил със съфорумка - Александра1993 и бих праснал maceto96.Първоначално написано от DarkTemplar
Вива канари...!!
Аааа Maceto96 няма да я бараш
Иначе и аз съм чукал момиче от нета и съфорумка!
има едно момиче от форума на име С.... което ме привлича, но не става дума за чу*ане, Тя не е като Maceto96 например или Александра1993 без да се обиждат!! иначе съм бил интимно с момичета от нета, но не знам дали бих го направил сега, без чувства е някак различно..не ми носи нужното удоволствие
6б3З10
...аз пък няма да ти простя на аватара, ако ми падне! Жълтото кърти!Първоначално написано от miroandonow
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
От тоя форум съм правил с 3 съфорумки. Спомням си, когато забих първата четох една тема, как да забиеш момиче, за да видя нови изрази и вместо "Айде на кафе" стана "Знам едно кафе, където правят страхотно кафе идваш ли?"![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Първоначално написано от DarkTemplar
При мен 10-15 ..![]()
![]()
Да, слез от облаците.Първоначално написано от DaNGeRousLy
Не би простил на Карлово И-баните - тя знае коя е!![]()