- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гугъл отмъщение?!
Та значи има един господин който много си заслужава да му отмъстя за едно гадно нещо което ми направи.И първоначално си мислех да мъ хакна Фейсбук'а, но после като се замислих това май няма да е толкова добро...но аз на истина искам да му го върна тъпкано!
Имате ли някакви идеи какво да направя,
така че, на истина много тъпкано да му го върна? Гугъл отмъщение?Фейсбук отмъщение- например да му изтрия приятелите,или да пиша някакви гадни неща в профила му?
![]()
I never got my Hogwarts letter,so I'm moving up to forks to live with the Cullens!
как се хаква фб?
то густо, то пусто
Ох, хаквача ми той
![]()
![]()
![]()
Хакни му шамар, ако можеш. С другото няма да се справиш![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аз лично не мога,но понеже съм в математическата и си имам много хакерчета приятелиПървоначално написано от Joc
![]()
I never got my Hogwarts letter,so I'm moving up to forks to live with the Cullens!
Това да създаваш и да триеш папки в My Computer не е хакерствоПървоначално написано от callmeLola
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами, wordpress.com
Направи си блог специално за хейт на него и напиши две-три статии за него, с всичките лоши неща, после разпрати линка.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Убеждаваш по някакъв начин няколко хиляди човека да пускат постоянно търсене в гугъл "г-н Х лапа на негри" и после когато си напише името в полето, това ще му излиза като suggestion.![]()
Първоначално написано от terrorclub
AGREED
Първоначално написано от MakeMeLaugh
нее имам на предвид да ми хакна ФБ! не компа..ще му поствам или трия неща от профила![]()
да не се нах акаш обаче
Бъзикни го с ****, като напишеш името му първо в адреса и останалото е същото.
Audio ergo sum
Това е яко, даже го изпробвах вече, но за съжаление трябваше да ти едитна поста заради клипчето.![]()
Лишаваш непросветените от знанието![]()
Audio ergo sum
Първоначално написано от ArrowsOfDeath
това не го разбрах малко