- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с очила
Доволен съм от тази тема. Разнообразие е, писна ми от "бременна ли съм" под всички форми и заглавия.
Иначе, бих ги махнал. При някои движения и пози като нищо да паднат/закачат момичето, или просто да се счупят заради притискане.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Попринцип аз трябва да нося очила постоянно,но не го правяТфа е интересен въпрос.. зависи,ако и е много трудно да вижда без очила,ще се налага да не ги маха май .. ддз
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз си махам очилата докато чукам, за другите не знам.
ахахахаха, едва ли е много удобно да ебеш с очила...
Е как ше чукам с очила ,бе!?Да влязат в някоя дупка че после нема измъкване ..
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не мисля,че въпроса беше точно за когато правите секс![]()
Аз пък съм си вързал очилата с сезал да не ми падат![]()
Мисля, че е най-добре да попиташ момчето - той ще си реши сам.Първоначално написано от Haker4ity
![]()
нещо пречи ли ?
![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
На последния ред в киното младеж и девойка се забавляват. Изведнъж се чуда девойката...
-ооо, махни си очилата!
...след малко...
-Ъъъ, сложи си очилата!
-Защо, не правя нещо както трябва ли?
-Амии не точно, от 10 минути лижеш седалката..! ... :P
Всеки мъж се пипа там където го сърби, не не не не се прави защото се пипаш и ТИ !
Хахахх +1Първоначално написано от bafka
![]()
Птносно темата, ДА трябва да ги сваля, иначе ще ви е доста некомфортно и на двамата... Поне така мисля, нямам този проблем:P
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
дам и аз съм на мнение ,че трябва да ги маха ..по-удобно е![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
не ми пречи,правил съм го
не се изказвай неподготвен,прасе
Първоначално написано от basscho
+1
Но се пак според мен трябва да ги махне..Смятам че е съпер глупаво ако седи с тях![]()
![]()