- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- х.х Пъпки.
Ей мерситъкмо преди няколко дена се чудех дали да пускам тема и в крайна сметка не пуснах. Аз имам същия проблем, само че на мен не са ми много, кожата ми е нормална, излизат по 4-5 преди цикъла да ми дойде и това е. Но лошото е,че са на нелицеприятни места, особено носа. Последния път преди няколко дни ми излезе на носа и то на долната страна на ноздрата. Попринцип ако са с бели връхчета ги стискам, предпочитам да ми е само червеното отколкото червено + бяло.
Та това че остават белези намерих решение, поне при мен става : Попринцип, когато имам пъпка я мажа със спирт, знам че не е едно от най - приятните и препоръчвани средства, но защо не. Моята кожа е нормална и да се изсуши на места, после се нормализира. ВНИМАНИЕ! Ако кожата ви е суха не прилагайте спирт, ще започне да се лющи все едно сте се изгоряли. След като пъпката е изтискана, остава само червено и до седмица остава едно тъмно петънце. Точно тогава го мажа със спирт по 3 пъти на ден и на 2-3 ден вече това петънце е изсъхнало от спирта и се е обелило само, аз го махам, все едно е коричка и отдоло си имам чиста кожа.
И имам един въпрос. В една тема четох за едно нещо от Ейвън то е с 2% салицилова киселина и се прилага директно в/у пъпката. Четох поста на едно момиче и то беше написало нещо от сорта на " вечерта мажа с това нещо и на сутринта то е едва забележимо ". Някой пробвал ли го е и наистина ли действа, за да знам дали да си хвърлям парите на вятъра, и без това имам достатъчно други уж 'помагащи' неща за пъпки ...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."