.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Пиратки Варна

Здравейте Идва Нова Година а както знаем Нова Година без пиратки е като кола без гуми....Обаче проблема е че аз нямам 18 години ( на 14 съм) и в оръжейните магазини няма да ми продадат а аз имам голям мерак.И така кажете къде продават пиратки (говоря за пиратки от 1 гръм до гръм за милиони) във Варна.Айде със здраве

Град
    Плевен
    не се занимавай с глупости

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная

Re: Пиратки Варна

Цитирай Първоначално написано от kyka1
    Здравейте Идва Нова Година а както знаем Нова Година без пиратки е като кола без гуми....Обаче проблема е че аз нямам 18 години ( на 14 съм) и в оръжейните магазини няма да ми продадат а аз имам голям мерак.И така кажете къде продават пиратки (говоря за пиратки от 1 гръм до гръм за милиони) във Варна.Айде със здраве
    Като не можеш да си купиш пиратки,синтезирай си

Нова година без пиратки е по-добре от цял живот без пръсти.

Супер фен Аватара на radeberger
    Не съм от Варна, но в София обикновено се продават по пазарите няколко дни преди Нова година.

По улиците в Плевен мангалите ми предлагат 200 пиратки за 2 лева всяка година, една-две седмици преди 30ти.

Град
    SоfiЯ
    обикновенни пиратки МНОГО лесно се купуват...както казаха по пазарите има мангали и продават аз като искам по сериозни ама съм на 17 КФО ДА кажа майка му деба и съм роден Февруари...Ако някой знае каде мога да купя заря да казва.Принципно за по едри риби ходя с баща ми в един магазин ама...той няма да даде за Биг тагар например...аз миналата година си намерих контрабанда на Илианци 3 за 10 лева....

Цитирай Първоначално написано от No5
    По улиците в Плевен мангалите ми предлагат 200 пиратки за 2 лева всяка година, една-две седмици преди 30ти.
    Да, и точно от 1 кутия с 200 пиратки да гръмнат макс. 10....В Плевен най-много взимат от Крез, до гарата.Най-добрия магазин!

И пак да се върна на мангалите, един приятел миналата година беше взел 1 кутия от тях, хвърлих половината и се отказах те 5-6 гръмнаха....

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    OMG! първо-има 2 месеца до нова година и второ пиратките са най -голямата простотия, която дори на твоята възраст не би трябвало да ти е интересно вече

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    OMG! първо-има 2 месеца до нова година и второ пиратките са най -голямата простотия, която дори на твоята възраст не би трябвало да ти е интересно вече
    Да, аз няколко години купувах, но вече ми мина мерака...Ся най-много някви фойерверки да си взема, колкото да е интересно..

Град
    SоfiЯ
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Викаш пиратките детска история... за тфа ти искат 18+... я си представи нова година ако всички мислиха като теб ??? МЪЛЧАНИЕ

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако единственият ви повод за радост и забавление на Нова година са пиратките сте много жалки.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Знам че на колхозния пазар има в един блок

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ами изчакай докато станеш пълнолетен ...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хващаш някой приятел,който има 18 години,даваш му парите и той ти купува.К'во по-лесно от това?!
    Да не говорим,че пиратките наистина са тъпи
    Много по-интересно е с фойерверки ... най-вече ако имате луди комшии,които всяка година се надпреварват с хората от другите блокове кой ще направи най-яко светлинно шоу

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Хващаш някой приятел,който има 18 години,даваш му парите и той ти купува.К'во по-лесно от това?!
    Да не говорим,че пиратките наистина са тъпи
    Много по-интересно е с фойерверки ... най-вече ако имате луди комшии,които всяка година се надпреварват с хората от другите блокове кой ще направи най-яко светлинно шоу
    Обясни ми как тогава аз купувах на 13 и на 14 години?
    Нямах 18, но въпреки това ми даваха..
    Все още ми дават и нямам 18, но купувам само 1-2 кутии с пиратки колкото да гърми нещо и фойерверки....

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    Смятай,че ако ти дадат пиратки на 13-14 години значи нещо не е наред с магазина или по-лошо - пиратките.Наистина както казаха даваш пари на някой пълнолетен и той ти ги купува.Но зарята и ракетите са най-добрия избор!

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    Смятай,че ако ти дадат пиратки на 13-14 години значи нещо не е наред с магазина или по-лошо - пиратките.Наистина както казаха даваш пари на някой пълнолетен и той ти ги купува.Но зарята и ракетите са най-добрия избор!

Само ракети не ни даваха, но пиратки всякакви..И да ти кажа супер са, всички гърмят, няма дефектни, но не знам що ни даваха..
    В 4-ти клас ходехме по 4-5 човека и пак ни даваха, но наистина пиратките са качествени.

Караи нова година на бенгалски огън :P

Предпочитем м15000

Фен Аватара на cool4eto0
    Град
    vn
    магазин Ала Бала на пазара аз от там си купувам и съм на 13

Здравейте Идва Нова Година а както знаем Нова Година без пиратки е като кола без гуми....Обаче проблема е че аз нямам 18 години ( на 14 съм) и в оръжейните магазини няма да ми продадат а аз имам голям мерак.И така кажете къде продават пиратки и фоеверки в варна моля ви pls

Повече от фен
    На малки пишлигари НЕ трябва да се продават пиратки и ракети!
    Не че ще възразя ако естествения подбор си каже думата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си