- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пиратки Варна
ЗдравейтеИдва Нова Година а както знаем Нова Година без пиратки е като кола без гуми....Обаче проблема е че аз нямам 18 години ( на 14 съм) и в оръжейните магазини няма да ми продадат а аз имам голям мерак.И така кажете къде продават пиратки (говоря за пиратки от 1 гръм до гръм за милиони) във Варна.Айде със здраве
![]()
![]()
![]()
не се занимавай с глупости
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Като не можеш да си купиш пиратки,синтезирай сиПървоначално написано от kyka1
![]()
![]()
![]()
![]()
Не съм от Варна, но в София обикновено се продават по пазарите няколко дни преди Нова година.
По улиците в Плевен мангалите ми предлагат 200 пиратки за 2 лева всяка година, една-две седмици преди 30ти.
обикновенни пиратки МНОГО лесно се купуват...както казаха по пазарите има мангали и продават аз като искам по сериозни ама съм на 17 КФО ДА кажа майка му деба и съм роден Февруари...Ако някой знае каде мога да купя заря да казва.Принципно за по едри риби ходя с баща ми в един магазин ама...той няма да даде за Биг тагар например...аз миналата година си намерих контрабанда на Илианци 3 за 10 лева....![]()
Да, и точно от 1 кутия с 200 пиратки да гръмнат макс. 10....В Плевен най-много взимат от Крез, до гарата.Най-добрия магазин!Първоначално написано от No5
И пак да се върна на мангалите, един приятел миналата година беше взел 1 кутия от тях, хвърлих половината и се отказах те 5-6 гръмнаха....
OMG! първо-има 2 месеца до нова година и второ пиратките са най -голямата простотия, която дори на твоята възраст не би трябвало да ти е интересно вече![]()
Да, аз няколко години купувах, но вече ми мина мерака...Ся най-много някви фойерверки да си взема, колкото да е интересно..Първоначално написано от mlakniwe2
Ако единственият ви повод за радост и забавление на Нова година са пиратките сте много жалки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ами изчакай докато станеш пълнолетен ...![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Хващаш някой приятел,който има 18 години,даваш му парите и той ти купува.К'во по-лесно от това?!
Да не говорим,че пиратките наистина са тъпи
Много по-интересно е с фойерверки ... най-вече ако имате луди комшии,които всяка година се надпреварват с хората от другите блокове кой ще направи най-яко светлинно шоу![]()
Обясни ми как тогава аз купувах на 13 и на 14 години?Първоначално написано от 3oPuTy
Нямах 18, но въпреки това ми даваха..
Все още ми дават и нямам 18, но купувам само 1-2 кутии с пиратки колкото да гърми нещо и фойерверки....
Смятай,че ако ти дадат пиратки на 13-14 години значи нещо не е наред с магазина или по-лошо - пиратките.Наистина както казаха даваш пари на някой пълнолетен и той ти ги купува.Но зарята и ракетите са най-добрия избор!
Смятай,че ако ти дадат пиратки на 13-14 години значи нещо не е наред с магазина или по-лошо - пиратките.Наистина както казаха даваш пари на някой пълнолетен и той ти ги купува.Но зарята и ракетите са най-добрия избор!
Само ракети не ни даваха, но пиратки всякакви..И да ти кажа супер са, всички гърмят, няма дефектни, но не знам що ни даваха..
В 4-ти клас ходехме по 4-5 човека и пак ни даваха, но наистина пиратките са качествени.
Предпочитем м15000![]()
![]()
магазин Ала Бала на пазарааз от там си купувам и съм на 13
![]()
Здравейте Идва Нова Година а както знаем Нова Година без пиратки е като кола без гуми....Обаче проблема е че аз нямам 18 години ( на 14 съм) и в оръжейните магазини няма да ми продадат а аз имам голям мерак.И така кажете къде продават пиратки и фоеверки в варна моля ви pls![]()
На малки пишлигари НЕ трябва да се продават пиратки и ракети!
Не че ще възразя ако естествения подбор си каже думата.