- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- това от което се дразна...;(
Иии АЗ не вярвам но съм с него,защото го обичам!
Надяам се ,че го чуства и тойй..никога не ми е казвал Обичам те![]()
ПЛОВДИВ
Тъпа си.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Не съм тъпа,Ти си тъппппппппппппппппппппппп ппппппппппппппппппппппппп ппппппппппппппп![]()
ПЛОВДИВ
Той ми сере на главата (без извинение), но аз продължавам да му го позволявам, защото го обичам. Класически случай.
Първоначално написано от cw3tty
![]()
Е, аз не мога да ви разбера, да бяхте на по 20++ год, добре ама в юношеските години (: Абе общо взето, човека е много странно животно![]()
аЗ ИМАМ акъл в главата,ти нямаш
просто споделих,вие вместо да посъветвате нещо!ВИЕ СЕ ЗАЯЖДАТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-кОй колко грешки има и нз си квоо ,на мен ми е нервно и докъто пиша,вие искате грешкии да няма
Човек ядоса ли се не му пука
дали има грешки както и на мен.За мен е важното ,че споделих това нещо(а и не ме бърка ,че не ви познавам)
ПЛОВДИВ
Ако имаше акъл в главата, въобще нямаше да попаднеш в подобна ситуация и да пускаш такава тема.
Първоначално написано от DarkTemplar
Абсолютно. За 18 годишна, акъла ти е като на 7мокласничка.. че и по-надолу.
ПП:Hе съм мъжко, женско съм.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
доста си слабохарактерна, наивна, заблудена и глуповата. нищо чудно, че те разиграва така. и да се сърдиш, и да не се, това са фактите. поне се замисли малко върху това, което ти пишем тук.
и понеже съм сигурна, че няма да го направиш, наистина ми става жал за теб. сериозно, пропиляваш си нервите и живота напразно. 10 месеца, казваш, си страдала. да те питам- колко още смяташ да го правиш? а, да, вярно- докато той не те зареже, т.е. докато не му дойде вповечко жалкото ти мрънкане и хленчене. тцтцтц...
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
авторке, можеш ли да посочиш 3 конкретни причини, поради които ''обичаш'' приятеля си?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Реших:
Като се видим ще му кажа ,че ми е писнало от неговото държание
и че или тези неща трябва да се променят или да се разделим,то ми писна постоянно аз да му звъня.В събота и неделя казва ,че ходи у леля си /аз знам че не е така,и се прибира към 8,9!
И ако каже ,че е по добре да се разделим (за което съм готова)
така ще бъде..не е само Той има и други момчета...
ПЛОВДИВ
Ааамии когато сме заедоо се държи много мило с мен;когато съм с него(съм на 7-то небе) не мисля за др освен за него,до къто при бившите ми не беше така
Не ми задавайте такива въпроси,че ме ПРИТЕСНЯВАТЕ![]()
И НЗ КАКВО ДА ОТГ-ОБЪРКАНА СЪМ
![]()
![]()
![]()
![]()
ПЛОВДИВ
то не те питат, за да се притесняваш.. спокойно, форума няма пъклем план да те притеснява с въпроси![]()
Не я карайте да мисли, че се притеснява момичето. Форумни злодеи такива.![]()
Каква неразделна връзка.Слез от облаците,тея връзки от разтояние са си чиста загуба на време.![]()
Брях,брях
тази тема е... особена...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥