- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство
Има едно моми4е от моят клас което харесвам.Нямам проблем с заговарянето с нея си говорим на всякаква тема,но се 4удя ако и кажа 4е я харесвам как ще реагира дали ще ме приеме като нещо пове4е от приятел? Досега правя само леки намеци...
A ние от къде да знаем как ще реагира?
П.С. 4 не е буква
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Може да са ти прекалено леки намеците.Покани я на кафе/разходка.
Не знам как ще реагира,след като й кажеш какво чувстваш.Зависи какво тя изпитва,дали отговаря на намеците ти.
Ей сега ще си погледна кристалната топка да видя как ще реагира и ще ти кажа!
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Може и да се оплаши ако просто й кажеш "харесвам те.". Има два варианта: или да ти отвърне, или да не те харесва. При втория случай се получава мааалко неловко...
Ако искаш попитай я дали те харесва, или ти й го кажи, НО според мен най-добре е да продължиш с намеците. Нека да не са 'леки', малко по-очевидни, примерно. Тя ще се усети, няма как. (:
п.п. На колко сте?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не те харесва. Get over it.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.