.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Болки

Болки

Начи...Изпитвам болки под ребрата съвсем малко по надоло от ребрата около 3-4 пръста..Боли ме и от двете страни..от дясно много повече..от ляво почти не се усеща.. Само да кажа нещо много важно ! знам, че ще кажете: не сме лекари не можем да ти помогнем върви на доктор.. Не искам да ми помагате..искам да ми кажете какво може да ме боли, дали е сериозно... Майка ми е лекар.. прегледа ме опипа корема..казаа ми, че не вижда нищо сериозно..тя нали не е от тези тамм лекари дето в болницата и т.н..ама се знаимава с такива неща и знае.. не е апендисит, защото болките са над него..възможно е според мен да е мускулна треска..не знам.. И АКО МОЖЕ БЕЗ ТЪПИ БЪЗИЦИ : )

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Зависи от позицията на апендикса. Там се прави и Блумберг, следят се левкоцити, за ДД с жлъчка пък се пробва Мърфи, но тя тези неща си ги знае. Избивай си хипохондричните мисли от главата. Никоя майка няма да мисли зло на детето си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    От мускулна треска е.Щом майка ти те е прегледала и не е забелязала проблем си ок.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мускулна треска беше сега ме боли , но много малко и то само ако кашлям например..все пак мерси ии може да заключите темата

П.С Никой не е казал, че майка ми е искала да ми причини зло не знам защо така си помисли,..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Щом можем, ще я заключим.
    Относно другата част- прочети си пак поста и виж дали не лъха на недоверие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си