.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: .

Повече от фен Аватара на elenka3

.

Не е нормално.
    Кафеникавият цвят означава, че в течението има окислена кръв.

Изобщо това, което пишеш е доста притеснително - първо нелекувано с медикаменти течение, а сега и примесено с кръв. Може да имаш силно обострена инфекция, гъбички, раничка, хормонален дисбаланс.

Няма смисъл да питаш в нета за проблемите си - докторът е повече от наложителен.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив

Re: .

Цитирай Първоначално написано от elenka3
    Не е нормално.
    Кафеникавият цвят означава, че в течението има окислена кръв.

Изобщо това, което пишеш е доста притеснително - първо нелекувано с медикаменти течение, а сега и примесено с кръв. Може да имаш силно обострена инфекция, гъбички, раничка, хормонален дисбаланс.

Няма смисъл да питаш в нета за проблемите си - докторът е повече от наложителен.

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    Руsеее
    като сме подхванали това и аз да кажа,че и аз два пъти имам такова като шоколадово течение ии то ми е 3 дена и след това ми идва нормално цикъла,казах на майка ми,но нищо не ми каза..

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от doney
    като сме подхванали това и аз да кажа,че и аз два пъти имам такова като шоколадово течение ии то ми е 3 дена и след това ми идва нормално цикъла,казах на майка ми,но нищо не ми каза..
    "чичко доктор" ще ти каже ,,, той е затова

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На 13 раничка?! Вие мислите ли с тия кратуни?! Не шашкайте детето така! Като не сте сигурни, не пишете глупости!
    Момиче, скоро да си имала болки ниско в корема? Това може да е начало на менструация, а може и да е признак на овулация- т. нар. пробивно кървене.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Когато на мен ми идваше,имах кафяво течение първите дни
    Study nature,
    love nature,
    stay close to nature.
    It will never fail you.

Frank Lloyd Wright

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    На 13 раничка?! :shock Не шашкайте детето така! Като не сте сигурни, не пишете глупости!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Raffine
    Когато на мен ми идваше,имах кафяво течение първите дни
    Същото.
    Според мен ще ти идва скоро, но все пак поговори с майка си.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

аз съм на 12 и преди около 3 месеца и на мен така 2 дена ми повървя кафяво .. това значи че ще ти идва .. аа не се притеснявай просто организма ти се прочиства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си