.ghfdfghv
Не е нормално.
Кафеникавият цвят означава, че в течението има окислена кръв.
Изобщо това, което пишеш е доста притеснително - първо нелекувано с медикаменти течение, а сега и примесено с кръв. Може да имаш силно обострена инфекция, гъбички, раничка, хормонален дисбаланс.
Няма смисъл да питаш в нета за проблемите си - докторът е повече от наложителен.
Първоначално написано от elenka3
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
като сме подхванали това и аз да кажа,че и аз два пъти имам такова като шоколадово течение ии то ми е 3 дена и след това ми идва нормално цикъла,казах на майка ми,но нищо не ми каза..
"чичко доктор" ще ти каже ,,, той е затоваПървоначално написано от doney
![]()
На 13 раничка?!Вие мислите ли с тия кратуни?! Не шашкайте детето така! Като не сте сигурни, не пишете глупости!
Момиче, скоро да си имала болки ниско в корема? Това може да е начало на менструация, а може и да е признак на овулация- т. нар. пробивно кървене.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Когато на мен ми идваше,имах кафяво течение първите дни![]()
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
Първоначално написано от kalpazanka
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Същото.Първоначално написано от Raffine
Според мен ще ти идва скоро, но все пак поговори с майка си.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
аз съм на 12 и преди около 3 месеца и на мен така 2 дена ми повървя кафяво .. това значи че ще ти идва .. аа не се притеснявай просто организма ти се прочиства![]()