- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подигравки.
Понеже съм висока 1,83 и съм на 13 г. в училище постоянно ме подиграват. От сорта на 'дъглуч' ,'мъркуч' и подобни. Не знам какво да правя.
Какво ще ме посъветвате..?
Моята най-близка приятелка е същата. Само че тя е почти 1,75. Вече отминаха подигравките иначе преди беше на абсолютно същото дередже. В момента който и каже такова нещо тя го нарича джудже. Тя има много стройна фигура и аз много пъти съм я защитавала с това че тя има фигура на манекенка а другите просто можем само да и завиждаме. Освен да го превъзмогнеш или да им кажеш един път завинаги, че това не им влиза в работата колко си висока, че така си се харесваш и че неискаш нищо да промениш не знам друг начин.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
иди на фитнес и почни да правиш клекове със щанга![]()
![]()
![]()
![]()
П.С.:гледай да не им обръщаш внимание,въпроса е,че това рядко помага![]()
С тези подигравки, какво си мислиш? Че помагаш??? Е, сбъркал/а си.Първоначално написано от slicky
![]()
Еми ебавай се и ти с тях.. питай ги как е въздуха там долу.. толкова са ниски, че зимата не се виждат от снега.. давят се във плитка рекичка.. няк`ви такива..![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ама на теб наистина ли ти пука ? Голяма работа като си 183 санта....
По - добре висока отколкото ниска 1,50..
Не им обръщай внимание![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Абе то подигравки, подигравки ама фитнесът ще помогне. (нямам предвид за кляканията а лежанка) Ще те направи по-широк в раменете. Обикновено повечето от по-високите момчетата, които не ходят на фитнес изглеждат някак си склещени точно за това, че са слаби в раменете.Първоначално написано от bbabyy
Пък ако не за друго поне после ще можеш да ги набиеш и после нищо няма да посмеят да ти кажат.![]()
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
a1a2b3v, авторът на темата е момИче.
Хмм не бях забелязала... извинявам сеПървоначално написано от zdrasti9182
![]()
Тогава явно тези, които го казват просто завиждатИ авторката излишно се притеснява и им се води по акъла дето го няма.
П.С. Към авторката.. Ако прекаляват и вече не издържаш издебни някое по-нисичко момиче от тези, които те подиграват, когато е на висок ток и и кажи нещо от рода на " Градския гном се сдобил с копита" по възможност на публично място... после сигурно ще я е срам да те погледне.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Да, ама има и друга страна. Представете си, че почнат още повече да й се подиграват? Хората са отмъстителни...
JusT SmiLe anD LeT ThE WoRLD WonDeR WhY!
И кво като са отмъстителни? Какво според теб могат да и направят?? Ако момичето си вдигне самочувствието и ги затапи няколко пъти не ми се вярва да продължат. И все пак авторката си е виновна щото ги е оставила да я тъпчат. Ако още в началото ги беше спряла нямаше да се налага сега сега да се чуди кво да прави.Първоначално написано от mim4enceto00
![]()
![]()
Точно като се прави на по-отворена ще гледат да я "тъпчат" повече.Първоначално написано от a1a2b3v
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Meрси много за съветите.. Ще се опитам да бъда по-твърда.
Еми е**вай ги и ти бе! Те като ти се смеят за това, че си различен... еми ти им се смей за това, че са еднакви![]()
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Аз съм 178см и да ти кажа... по същия път съм минала. Напълно те разбирам.
Преди бях ужасно комплексирана от ръста си и всички ми се подиграваха.
После в гимназията, никой не познавах, и си бях решила че трябва да се възприема такава каквато съм и че ако не започна да се харесвам никой няма да ме харесва. И в гимназията никой нищо не ми казва. Аз нося и токове, изобщо не ми пука. Просто трябва да не ги приемаш много навътре тея подигравки![]()
Според мен това е много по-добре да си висок, отколкото нисък. Аз например съм най-ниска в класа ми и ми е много гадно, но гледам да не обръщам на това внимание. По-добре да си по-висок от останалите!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
така лиПървоначално написано от BaffaLsc
аз пък мисля че 167 е по добре от 183см или от 150см
аз съм 167![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Осъзнаваш ли от каква болест страдаш?Първоначално написано от xKiFlA
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
ако имаш дълги крака не е нужно да си скъсяваш панталоните![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
WOWПървоначално написано от bbabyy
![]()
13г. 1,83 височина...
Съвет:да не те ебе за никой !
каква ми е болестта бее грозникоПървоначално написано от Spikeey
деба и идиота ти мръсен изчезвай че тъкмо си ме намерил ..
глупак
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
2 годинки да беше по-голяма.. или аз 2 годинки по-малък и напрао си пасвахме, аз съм 1,90Първоначално написано от bbabyy
ама съм около толкова от 14 годишен
![]()
сеа сериозно - не им обръщай внимание.. не си ти виновна за тая височина.. а и няма лошоне се съмнявам кви крака вадиш.. гледай позитивно
![]()
E да де, ама са ми къси ..Първоначално написано от VikitoRia
![]()
Болестта ти е самовлюбеност..Първоначално написано от xKiFlA