.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49
    Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето

права коса

Всяка сутрин си изправям косата за училище и докато стигна до училище тя се начупва и изглежда мн кофти ....нз какво да я правя вече ...някакви предложения как да я опазя права
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Или слагаш лак за коса, или по хубава преса.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Мега фен Аватара на vagarious
    От времето е.
    Един кичур го опъвай няколко пъти, като задържаш 2-3 секунди,особено по крайщата.
    Или пък - по хубава преса.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Djuff
    От влагата е..
    вързвай си я докато ходиш към даскалото.

аз имам същия проблем, обаче я връзвам и бретона обръщам назад с фибичка и като стигна в даскало я развръзвам, много запазва косата, повярвай

А ако си скриеш косата под качулка ще се запази ли от влагата?Защото миналата зима не се изправях и нямам никаква идея..

Град
    Цитирай Първоначално написано от MissNothing
    А ако си скриеш косата под качулка ще се запази ли от влагата?Защото миналата зима не се изправях и нямам никаква идея..
    няма да си я запазиш ...сутрин като тръгвам оставям косата под яката на якето ми и така донякъде издържа да е права ,а относно връзването ..ако се вържа ще се развали пак няма да е права даже ще стане по зле ще се начупи по ластика и ще вземе да стърчи .. ;[
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    ..ако се вържа ще се развали пак няма да е права даже ще стане по зле ще се начупи по ластика и ще вземе да стърчи .. ;[
    Да и моята е така.
    Аз зимата като я изправям, не я вадя, а си я оставям вътре.Само отпред издърпвам 2 средно дебели кичурчета, за да не изглеждам като дечко.Все трябва да имам нещо на показ.Заушвам се с шала,който повдига качулката и така отзад не изглежда никак зле.
    А за времето, което е сега - просто ходя с вързана коса и квото стане с опашката.За мен по-важно е да имам обемче.
    Big or small, lies are lies!

няма да си я запазиш ...сутрин като тръгвам оставям косата под яката на якето ми и така донякъде издържа да е права ,а относно връзването ..ако се вържа ще се развали пак няма да е права даже ще стане по зле ще се начупи по ластика и ще вземе да стърчи .. ;[
    Ама дори цялата да е пок качулката и качулката на главата? Сериозно ли бе?

Град
    Ама дори цялата да е пок качулката и качулката на главата? Сериозно ли бе?
    ами зависи колко ти е дълга косата ,но иначе да сер ще се начупи якооо ;dd
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на rosencetooo
    И аз миналата година бях така, какво ли не пробвах и т.н само и само да я запазвам права.. но резултат никакъв Тая година не я изправям .. и нямам този проблем :P По-добре си оформяй някак косата отколкото само да я гориш и т.н
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    И аз миналата година бях така, какво ли не пробвах и т.н само и само да я запазвам права.. но резултат никакъв Тая година не я изправям .. и нямам този проблем :P По-добре си оформяй някак косата отколкото само да я гориш и т.н
    ами ок да я оформям обаче тя е много странна отгоре си е права ,но най долни ми пласт се навива на масурчета нито да я къдря ,нито да я правя с пяна ..нз вече какво да я правя
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    1. От влагата
    2. ОТ пресата
    3. Или се разваля от това,че косата ти е
    доста изтормозена..
    Но по-вероятно е да е от влагата..Слагай повече
    лак за коса - макар,че при мен няма ефект..Първо
    се втвърдява и после се разваля..
    Или под качулката,или си връзваш - толкова,че да
    не стърчат кичурите и да не е "силно" вързана
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Варна
    Преди имах навика, преди да изляза, последно да си оправям косата. Сега обаче пробвам 1во да я изправя и после да си се оправям - така косъмът изстива и се чупи по-трудно. Ако решиш да си с права коса, след като я измиеш я изправи 1во със сешоар. Ако фризьорката ти работи с качествена професионална козметика, я попитай дали не може да ти предложи някакъв продукт.

Препоръчвам ти преди да излезеш, след като си си изправила косата, да я минеш съвсем леко с вакса, колкото да пригладиш косата, а не да я омазниш.
    Това, което е лесно, не е интересно.

От влагата е. Пръскай с много много лак или я крий на сухо. Ако пак не става не се мъчи да я изправяш.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Claudette
    Преди имах навика, преди да изляза, последно да си оправям косата. Сега обаче пробвам 1во да я изправя и после да си се оправям - така косъмът изстива и се чупи по-трудно. Ако решиш да си с права коса, след като я измиеш я изправи 1во със сешоар. Ако фризьорката ти работи с качествена професионална козметика, я попитай дали не може да ти предложи някакъв продукт.

Препоръчвам ти преди да излезеш, след като си си изправила косата, да я минеш съвсем леко с вакса, колкото да пригладиш косата, а не да я омазниш.
    винаги я изправям с сешоара ,но ако не подвия краищата навътре след 2 мин ще стърчат ..затова ги подвивам навътре и д/г успявам да я запазя права
    Hostis Honori Invidia

и аз си изправям косата всеки ден .. и от тъпата влага спасение няма .. все се къдри .. попринцип метода със връзването помага ма не ако е с ластик с щипка става по добре когато си хващаш косата .. така нито се чупи нито се къдри .. обаче има и по добър вариант .. когато си обличаш якето си прибираш косата под него като гледаш да е права .. аз така се спасявам от влагата ии когато отида в даскало си ми е праваа [sun]] ;дд

лак за коса би трябвало да помогне или ходи с качулка и си набутай косата въпреки че съм убедена че косата ти е страхотна и без да я изправяш не се сърди ама мисля че така я изтощаваш много имах една приятелка всеки ден си я изправяше и сега стана рядка рядка а имаше страхотна коса ... но ти си знаеш

Аз също съм така.
    Изправям я и след няколко часа пак е подвита отдолу.
    Винаги съм си мислила, че е от пресата, ама май не е така, защото видях в една тема, че само я хвалят.
    Може би е заради самото ми изправяне.
    Последния път пръснах малко лак за коса и се задържа
    Пробвай и виж дали ти помага.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    от влагата е,няма как
    при всеки е така
    или вземи преса от 100 лв
    или,дръж на един кичур повечко време и после лак.

^ И преса от 200 да си вземе, проблема не е в нея. Пак ще се скапва косата от влагата.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Minerva
    ^ И преса от 200 да си вземе, проблема не е в нея. Пак ще се скапва косата от влагата.
    и аз така мисля,а относно предложенията за лак за коса пак не върши работа косата ми е упорита и пак се подвива
    Hostis Honori Invidia

Имах същия проблем като теб миналата година.Тогава косата ми беше по-къса и още по-лесно се начупваше.Докато стигна до училище никой не можеше да разбере,че съм правила нещо с нея.Оказа се,че е било от лосионът,който си слагах преди изправене - просто не беше за моя тип коса.След като го смених,мога да изкарвам до 3 дена с идеално гладка коса.Имай впредвид,че говоря за професионални серии за коса от фризьорските салони.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    аз имам същия проблем, обаче я връзвам и бретона обръщам назад с фибичка и като стигна в даскало я развръзвам, много запазва косата, повярвай
    +
    Брях,брях

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    и моята беше така,но и хванах цаката.Значи задължително слагай някакъв балсам или маска като я миеш и после като изсъхне я минаваш с сешоар,изправяш я така после с пресата и косата не мърда на мен лично може да ми издържи и седмица,но не мога да стоя толкова дълго с немита коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си