- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам отговори!
Не мога да разбера, момичетата от класа ми за прост ли ме смятат.Преди 2 седмици идва неква усмихната до уши и ми вика, че некъв 23 годишен и искал телефона и скайпа, ОК възможно, ама 4 дена по-късно някъв друг 20 годишен също я забивал и днеска пак... някъв на 21 и се натискал
Просто ми е чудно, за какво всичките момичета постоянно се хвалят с някакви 2 пъти по големи от тях... и на всичкото отгоре си мислят, че им се вярва и си говорят с ебаси самочувствието...
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Защото... Не знам всъщност.
Аз също винаги съм се чудил. Aко съм на тяхно място ще го крия тоя факт.
My attitude may taste like shit,
but it goes real good with wine.
защото си мислят , че е голяма работа тва да излиза с батко всяка година в повече е гордост за тях . примерно , момиче на 17 с батко на 20 той може да и предостави много повече от един нейн набор примерно защото: има кола и я разкарва с нея возия за нейно удобство и е пълнолетен може да я заведе на дискотека , има повече финански , бачка пича , може и да спи у тях при него абе много неща може един баткто сравнение с връсниците и...дано да съм бил полезен
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Възможно е да казват истината,имам познатая,която като беше на 13 ходеше с 18 годишен....
Първоначално написано от DREAM95
+1 Много добре казанои аз мисля,че причината е едиствено тази
Защо слагаш всички "под общ знаменател"...
Не всички са такива..
- Но както ти казаха,така си си мислят,че са
голямата работа и че са нещо повече..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1 Не слагай всички под общ знаменател. Аз съм момиче, но според мен тва е баси тъпото и кифленскоПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Да, не слагай всички под общ знаменател, но честно да кажа по-голямата част са такива...
От моя клас(в който има 14 момичета), точно 13 тичат по по-големи...
Не мисля, че е нормално.
Аз имах възможността да ходя с една 25 годишна и то много добричка. Беше си интересна, красива, па и умна, ала просто тая разлика ми се струва не особено нормална, а и не изпитвах нещо към нея.
My attitude may taste like shit,
but it goes real good with wine.
Прави сте, извинявам се наистина не са всички, но повечето са такива.Първоначално написано от StolenBliss
За жалост да, макар че не намирам никаква нормална причина защо да се фукам с това ,че излизам с момче което е с 10 години по-голямо от мен.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
За да видите колко са вървежни
Харесва те и иска да ти привлече вниманието. А ти спиш![]()
Едно момиче не се хвали с такива "завоевания" пред момчета.
Ако е вярно, ще го споделя с приятелките си, даже ще го пази в тайна.
Момичетата, които се занимават с "батковци" изобщо не поглеждат връстниците си, какво остава да им се хвалят
Да бе, ще го пази в тайна, явно си назад с материала.![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Може и да съм - даже много назад.![]()
Май не съм наясно с категориите![]()
Като ти дойде кифлата и кажи: Мене пък една 18 годишна ми се сваля и ми каза, че съм много готин.Няя е мм ти пък кфо се засягаш пък
бе незнампросто много мразя да видя някоя ей така да си говори, да е ОЧЕВИДНО, че лъже и да си продължава се едно и тя си вярва
![]()
Ем човек е толкова голям колкота са мечтите му. Сигурно се сгъват на 2, че да вървят по коридорите, ама не се спичай. Поздравявай и подминавай с усмиФка![]()
мислят, че по-голем=по-пораснал... а то зависи до човека.. тия на 21-2 искат лесни мишенки (повечето), а момичетата търсят "истинска любов" и мислят, че като угаждат на батката ше живеят щастливо за вечни времена...Първоначално написано от Spikeey
the shit we live in.. deal with it, be a jerk![]()
А всъщност батковците гледат само да ги прекарат![]()
credendo vides