.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]

За приятелката ми ..

Имама само една най-добра приятелка ... познавам я от 2 години ... от както се запознах с нея винаги сме заедно ... искам да и подаря нещо специално, така без повод, но не мога да се сетя какво някакви идеи ?

Мега фен Аватара на Sisito941
    Ваша снимка в рамка ии нещо друго..примерно един голям букет..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

anonymous708973
    Guest
    Нещо, което си я видял да си хареса - книга, примерно. Този малък жест на внимание без повод наистина ще я трогне

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Никога няма да ви разбера бе хора.. уж най-добра приятелка => знаете какво харесва, ама после не можете да измислите подарък. Не можеш ли да се сетиш какво харесва?

Нещо, което си я видял да си хареса - книга, примерно. Този малък жест на внимание без повод наистина ще я трогне Smile
    +

Аз примерно в момента правя фигурки от моделин и сичките ми фр адски много се израдваха
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от ecstazy
    Никога няма да ви разбера бе хора.. уж най-добра приятелка => знаете какво харесва, ама после не можете да измислите подарък. Не можеш ли да се сетиш какво харесва?

Нещо, което си я видял да си хареса - книга, примерно. Този малък жест на внимание без повод наистина ще я трогне Smile
    +

Аз примерно в момента правя фигурки от моделин и сичките ми фр адски много се израдваха
    Eми не знам, за момент изключих.. Като стана дума за книги, тя харесва онази поредица за Пърси Джаксън и боговете но Олимп

Град
    Ивагакуре
    Еми супер, значи й купуваш една и готово.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Друга идея е например клипче със ваши снимки, красиви спомени и т.н. Има много неща които могат да я трогнат...

Град
    Плевен
    една обща снимка и парфюм мисла че ще е хубав подарък

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Друга идея е например клипче със ваши снимки, красиви спомени и т.н. Има много неща които могат да я трогнат...
    клипче вече имаме тя много му се радва

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Веднъж бях подарила на най- добрия си приятел сребърно сърце, което се чупи на две и пише `best friend`, т.е. едната половина остана в мен. Също така и по- рано му бях подарила ключодържател: той беше в две части- бутилка, на която пишеше together и чаша, на която пишеш forever, защото тогава още не бях успяля да намеря сърцето. Мисля, че и твоята приятелка би се зарадвала на нещо такова или пък, както предложиха преди мен ваша снимка в рамка е добре идея. Също сега се сетих, че за годишнината на нашето приятелство подарих на най- добрия ми приятел един колаж на картон с наши снимки и под вяска снимка бях написала нещо... всъщност всяка снимка беше от определен момент, който сме преживели заедно, например едната беше спомен, от деня, в който бяхме ходили до Добрич ...

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Веднъж бях подарила на най- добрия си приятел сребърно сърце, което се чупи на две и пише `best friend`, т.е. едната половина остана в мен. Също така и по- рано му бях подарила ключодържател: той беше в две части- бутилка, на която пишеше together и чаша, на която пишеш forever, защото тогава още не бях успяля да намеря сърцето. Мисля, че и твоята приятелка би се зарадвала на нещо такова или пък, както предложиха преди мен ваша снимка в рамка е добре идея. Също сега се сетих, че за годишнината на нашето приятелство подарих на най- добрия ми приятел един колаж на картон с наши снимки и под вяска снимка бях написала нещо... всъщност всяка снимка беше от определен момент, който сме преживели заедно, например едната беше спомен, от деня, в който бяхме ходили до Добрич ...

Това със сърцето и ключодържателя е добра идея, за снимката и тя става.
    Иначе имах 1 гривничка от един приятел дето ми е беше донесъл от морето. Съвсем обикновена с черни топченца и кубчета абе мн е интересна, той има същата. Само дето се сдърпахме и аз спрях да я нося, за да си я носи той понеже си мисля, че ако аз я нося той няма да си я носи пък гривничката е мн яка =Дд. Та още си я пазя и мисля, че е яко ако като ходиш някъде в друг град и вземеш гривна или обици. Не е скъпо, а мн ще се зарадва.
    Иначе примерно мисля че се се зарадва е някоя блузка (ще я носи и щеси мисли за теб) , която знаеш че си я е харесала от някой магазин да вземеш момиче горе долу със същите килограми и височина и да я пробва за да и стане. Или като видиш някоя тениска примерно дето мислиш, че ще и хареса взимаш и я и и казваш видях я и си помислих "само като за теб е" или нещо такова
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си