Искам да питам, защо във всяка подобна тема казвате:
"Оф, тъпо е да не си признаеш, че това си ти, а да казваш, че е приятелката ти...", и подобни??
Не разбирам защо да го правят, тук никой не ги познава, просто не виждам смисъл да лъжат...
МОЖЕ БИ,ЗАЩОТО САМИТЕ ТЕ ГО ПРАВЯТПървоначално написано от Reaper93
![]()
Мда, винаги във всеки клас трябва да има някой с който всички останали да се е*ават... тва е адски тъпо...
Ъм сподели с класната още веднъж, кажи на приятелката си да накара родителите и да се намесят - да звъннат на класната или ддз, по добре е от нищо все пак.
От колко време и се подиграват? Ако е от години, няма смисъл, най-добре е да се премести в друго училище, защото те вече са свикнали да обиждат точно нея и няма да спрат ей така.. кат ги е кеф да са злобни такива ще са.. отива в друго даскало и тва е.
Пък и щом ти е най-добра приятелка, защо не я защитиш ти? Отиваш, караш ги да спрат... -.- Като не си бил там, следващия път ще си.. Тя няма ли други приятели? ОМГ Намери и .. не може ВСИЧКИ да и се подиграват.. ако си има приятели ще се чувства по добре. Така си мисли че е сама. Утеши я. Ае действай.. Кво седиш и се оплакваш по форумите за приятелката си като дори и ти не си се опитал да и помогнеш..очевидно е как..освен ако тва наистина не се случва на теб и ти го криеш и казваш че е приятелката ти, тогава ситуацията е съвсем друга.
АКО МОЖЕХ НЯМАШЕ ДА СТОЯ И ДА ПИША В ФОРУМА БРАТ..ТАКА ЧЕ :]
а защо тя трябва да се мести, да попитам аз, а не онези, които не знаят как да се държат адекватно в училищната среда?
^ защото на онези едва ли им дреме особено. Ако директора или някой друг от настоятелството не прави нищо друго освен да ги предупреждава, никога няма да спрат, а момичето ще се съсипе отвсякъде.
Това с местенето го дадох като идея в краен случай... и по преценка. Аз лично ако бях на нейното място едва ли щях да издържа много в такава среда
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Най-вероятно тая твоя приятелка всъщност си ти, ама няма значение. Помисли/ете дали не си/е направила нещо гадно, защото доколкото разбрах нещата са се променили внезапно. Крушката си има опашка.
Мисля че,краткия ми отговор ще ти е от полза пич? Както казах от такива като вас коментари не искам,защото нито променяте ситуацията,нито пък постигате нещо..за пореден път казвам,че съм момче и при следващият такъв коментар..може би няма да отговарям :] таааааа проблема не е от днес,за утре както се казва..той си е от доста времеПървоначално написано от TheNewReligion
То просто винаги е било така и винаги ще бъде.Във всеки клас трябва да има ''готините'',''зубърите''обик овенните които нищо не правят и тез на който всички им се присмиват.Аз помня 5ти клас бях пълничък (1.50,50 кг.)и едни постоянно ми се присмиваха.Мислех да се преместя обаче открих друга алтернатива-почнах да спортувам кудо(вид бойно изкуство смесица от борбо,карате,самбо и кик бокс).Тогава отслабнах много и пораснах-станах 1.52 и 43 кг.Аз си бях зубър по принцип,обаче почнах да се гордея с това.Накрая оня пак ми се присмиваше,обаче тогава му извиках:''Аз се виж ти бе.Не ставаш и под подметката ми да стоиш" и оня се ядоса и понечи да ме удари,обаче аз тей го шибнах,че той падна и си нащърби сериозно зъба и от тогаз всички почнаха да ме се присмиват за това.Аз оттогава станах мега уверен и сега в новия ми клас имим страшно много приятели.Затова тя трябва да види други алтернативи освен преместване.Па и да се премести,може да стане и по-зле-в другия клас може да има и по-гадни хора.Първоначално написано от autumn666
Знам, че много хора ще кажат, че да се преместиш е все едно да избягаш от проблема. Но само тези, които са го преживяли, знаят какво му е на едно момиче да стане рано сутринта, да си подбере дрехи, да си направи прическа и да отиде на училище с ясното съзнание, че я очаква още един гаден ден, в който ще й се подиграват и ще я унижават. Знам, защото съм го преживяла. Миналата година, в седми клас. Поне извадих късмт, че и без това щях да се местя. А също и подкрепата на най - добрата ми и може би единствена приятелка. Без нея просто нямаше как да успея. Затова сега ти трябва много, много да подкрепяш свойта приятелка, да я защитаваш, да я изслушваш, да я утешаваш и да й повдигаш самочувствието. Иначе най - добре е да се премести в друго училище, със същата специалност. На мен това ми помогна и сега се чувствам страхотно сред новите си приятели и това, което съм преживяла ми помага да ги оценя още повече и още по - добре. Знам, сега й е много трудно, но после, след година - две ще разбере колко важен е бил за нея този житейски урок и че след това, което е преживяла, вече нещо трудно би я изплашило.
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Дръпни го настрани и го попитай какъв му е проблема.Може пък той да няма дори и тази пълничка приятелка аман от такива глупаци!
ПОДКРЕПЯМ С 2 РАЦЕ И 2 КРАКА! В моя клас има двама-трима шибаняци(С извинение), които почти всеки ден малтреатират едно момиче, тей като носи очила. Толкова гадно ми става за нея(То вече не я закачат), искам много да и помогна, но ме е страх, че после мен ще погнат или нещо такова. Ето един пример: Беше преди година, момичето стоеше седнало и облегнато на стената и чакахме тая по математика да дойде. И момчетата започнаха да взимат на едно момиче шишето и да й го подхвърлят и съответното момиче взе шишето и й го подхвърли на нея за да й го върне. Но онзи изведнъж кат' започна да й крещи и вика и започна да я рита. Много исках да й помогна, но знам, че онея ще започнат с мен да се заяждат.Първоначално написано от danibebi
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ебаси жалкарите. И ти, и те. Хем ти е гадно, хем си мълчиш и й съчувстваш? Ебаси...Първоначално написано от BlackEyedPeas
BlackEyedPeas, защити я!!!!! Какво като те почнат след това? Кажи им 2-3 по-остри приказки и ще видиш как ще млъкнат и хич няма и да смеят да ти се репчат.
Не се страхувайте от такива олигофрени, а ги поставяйте на мястото им. Тормозят по-скромните и свитите, защото са бъкани с комплекси и не знаят по какъв друг начин да изпъкнат
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Ами те вече не я закачат, но Вие не знаете какви са! Ако тръгна да ги псувам става много по лошо. Още повече се дразнят като ги напсуват, например днеска с един започнаха да се закачат и оня като го напсувал, не можеха да го разтърват в часа, на косъм бяха да се сбият. Те и мен са закачали, или пък ся се закачат с едно момиче и само я удрят (леко) и тя като ги пипне и оня скача и й вика "Само да ме пипнеш още веднъж! Не ме пипай, ма!". Нямате си и представа колко искам да защитя другото момиче, но както казах - Не знаете какви са! Дори съм стигала до бой с един от тях, а имаше и друг случай със същото момче, преди мнооооооооооооого години. Така жестоко го ударих с топката, че се сви на земята и се разрева. Но после като тръгна срещу мен и искаше да ме цели с всичка сила с топката, а аз не го направих нарочно. Просто играхме на "маменка" момичета Vs. момчета и без да искам избоцах топката право в лицето му. После всички момчета ме обвиняваха, че съм го направила нарочно. Сега понякога започвам да се заяждам с тях. Но преди бях малко по свита и не исках да се закачам с тях. Сега не ми пука особенно, а и те не я закачат вече. Но ако тръгнех преди да й помагам, ще започнеха да ритат и блъскат и мен! Преди 2 седмици ударили момичето (И аз не разбрах как точно), не било силно, но разбрах, че след училище момичето е ходило на лекар.Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
Как може да има такива изроди?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
BlackEyedPeas, никъде не е казано, че трябва да ги псуваш.
Останах с впечатлението, че от доста време учиш с тях, а от това следва да ги познаваш достатъчно добре че да знаеш кое им куца. Можеш да ги засегнеш с думи (не псувни) като ги "удариш" по болното място. Всеки един от тях си има някакъв недостатък или издънка, от които се срамува - удряй словесно там. Като ви бият защо си траете бе момичета? Имате класи ръководители, имате директори, имате психолози... отивайте и се оплаквайте докато не вземат мерки! И стига с този страх "какво ще стане", "ама вие не знаете какви са", "на какво са способни"... като ви посегнат на следващия ден завеждате някой по-якичък приятел да им посвие сърмичките и ще клекнат
Съгласен сам с теб!!!Първоначално написано от GossipGirl89
Съгласен сам с теб!!!Първоначално написано от GossipGirl89
Задължение е на класният ръководител да се оправя с тези работи !!!
Same shit,different day .
Защото носи очила?? За Бога .. адска тъпотия е това..Първоначално написано от BlackEyedPeas
И в моя нов клас има едно момиче, на което постоянно й се подиграват, доста пъти няколко момичета казваме на въпросните да престанат, но резултат няма .. Просто е адски жалко, че има такива хора и то деца ..
Да съм казала, че отказвам се?!
И аз много се дразня от това! Какво като едни носят очила, други шини и т.н. Много се дразня! Във 2 клас носих очила, но след това спрях да ги нося изведнъж. Никой не ми е казвал, че трябва да ги махам, трябваше да ги нося още, но точно заради това спрях да ги нося. Така и не отидох повече при очния лекар. Не съм ходила от много години. Нашите сега се притесняват, че може би сега съм трябва да нося очила. Но аз не искам! Според мен си виждам перфектно и от далче и от близко. (Защото носех очила за близко виждане.) Точно заради такива хора очите ми така и не се оправиха. Все пак са ми помогнали тези очила, но съм сигурна, че ако ги носех още може би щях да съм още по-добре. Според мен си виждам перфектно, но съм сигурна, че сега ако отида на очен лекар, сигурно веднага ще ми кажат, че съм за очила.
♥ 2PAC ♥
То и аз нося очила, да не говорим че с тях се харесвам повече, някак си ми отварят лицето, но както и да е .. Та мисълта ми е, че някои хора с очила им е 235347574 пъти по-хубаво, отколкото без, + това доста хора си ги носят като аксесоа,р и какво по дяволите е това застаряло мислене на някои хора, че като еди-кой-си носи очила, е грозен ..?Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!