Здравейте..Преди няколко дена в училище станаха ужасни неща поне за приятелката ми.Държат се странно с нея,мокрят я с вода,подиграват и се.Едно момче мина покрай нея с ироничен смях и тя се надъха много,почна да крещи.Той накрая и се изплю в лицето и естествено..тя се почуства ужасно.Тръгна си съсипана към тях.И от там нататък не знам какво е станало! Според вас как трябва да постъпи..като се върне в училище сигурно всички ще и се смеят в лицето..
Не ме бива в обясненията..Но моля съвети![]()
Идиоти...кажете на колкото се може повече хора,всеки човек с чиста съвест ще й помогне...
А ти къде си през т'ва време бе? Нали ти е приятелка. ЗАЩИТАВАЙ Я!
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти тъпите, долни, проклети нещастници
![]()
ее такива ги мразя най-много
![]()
Ами щом не съм я защитил..значи не съм бил там..
Еми проблема е там,че е малко по-пълничка..но не е дебела обаче..всички се подиграват още от доста време и им е като навик..
Оххх... т'ва са от онея педераси къде със всяка която не е кожа и кости се подиграватПървоначално написано от Blacksun
дано ги изнасилят в тъмна вечер!
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
СЪЩИТЕ..Иначе е доста хубавичка..но това е друг въпрос..Класната реши за сега да не прави нищо..само момчето обеща да не се повтаря..но все пак трябва да се вземат някакви мерки![]()
Ей такива келешчета най ги мразя!![]()
Баси, ако някой не е слаб, а е малко пълен и трябва да му се подиграват!
![]()
![]()
Ние хората сме ужасни същества! (някои не са, но повечето...)
Ами..няма смисъл според мен,но ще опитаме..знаеш че такива боклуци са навсякъдеПървоначално написано от sToyAncHo
За съжаление такива боклуци наистина ги има навсякъде.![]()
И в нашия клас ги имаше само че тормозеха едно пълничко момче... От 8-ми до 12-ти клас не спряха да се подиграват с него и накрая резултата беше, че момчето не пожела да дойде на бала ни заради тях, защото беше предубеден и знаеше че дори и тогава, в последния ден, в който сме заедно, те ще се гаврят с него... Имахме 1 тъпак дето се подиграваше на всички момичета за нещо, но при нас хубавото беше, че поне в това отношение се подкрепяхме доста и общо взето никоя не му мълчеше, а го поставяше на мястото му. На такива олигофрени ни трябва да им се мълчи, а трябва да им се казва всичко в очите и да се хранят колкото се може повече - само това е начина, макар че понякога има такива простаци дето колкото и да им говориш не вдяват...
Най-добре приятелката ти да се обърне към директора и да го помоли той да вземе някакви мерки, ако не престанат да я тормозят... Ти щом си момче в такива моменти се опитвай да я защитаваш - не да се стига до бой (макар че си заслужава), но гледай да я предпазваш по някакъв начин... Момчетата в пубертетската възраст направо откачат и изобщо не се замислят какво причиняват на момичетата с думите и действията си - нежни и чувствителни същества сме и повярвайте - идея си нямате колко дълго може да остане нещо, което сте казали или направили, в главите ни...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Знам че е така..но няма просто никакъв изход явно като белязана е..всичко на нея се случва,а не е такава..смисъл,нито е дебела..нито пък грозна,просто е малко по едра..но разнообразието от хора явно им пречи на някой![]()
така е.Първоначално написано от GossipGirl89
ПП: даваш много изчерпателни и хубави отговори.
![]()
има хора, има и хора... като се върне, ако това продължава, най-добре да потърси друг клас... защото ме съмнява тия... не ми идва дума... кретени.. да, кретени ше свърши някаква работа.. та съмнява ме тия кретенчета да се спрат.. те мислят това за забава. Трябва или някой да се "е*ава" с тях, или някой да ги ступа.. в краен случай може и 2те (ако не си вземат поука)... щото това заслужават - да им се покаже, че не са недосегаеми.
да, наистина, кой клас сте? Защото ако сте седми клас и ако кандидатствате, това ще е добре за нея, ще се махне от този клас.Първоначално написано от No5
![]()
8 клас..
Еми ако продължава така.. най-добре е да се премести в 9 клас.. в някое друго училище. Че ако това продължи до 12 клас самочувствието и ще е съсипано. А това няма да е добре!Първоначално написано от Blacksun
danibebi, благодаря тиНадявам се наистина мненията ми да са от помощ на някого
Иначе ако това продължи до 12-ти клас не само че самочувствието на момичета ще бъде смачкано - ще я комплексират отвсякъде и ще стигне до момент, в който ще я е срам да излезе навън... Имах една позната, която беше по същия начин - подиграваха я за външния й вид понеже беше малко пълничка и в лицето не се открояваше с кой знае какво черти и се стигна до момент, в който не искаше да излиза от тях, защото си мислеше че всеки, с който се размине на улицата я мисли за грозна и дебела![]()
Просто момичето трябва да поеме инициативата в своите ръце и да търси начини да се справи с проблема. Ако оплакването при директора не помогне, нека пробва с местене в друг клас или в най-лошия случай - друго училище... Дано не се стига дотам, но ако не престанат да я обиждат и тормозят май това ще й е единственото спасение
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от GossipGirl89
За мен това не е решението на проблема..заради някой,на когото му се е приискало да се шегува,друг да страда и както каза НАЙ-ЛОШОТО да се мести в друго училище..Надявам се да се оправим/оправи
Оф, тъпо е да не си признаеш, че това си ти, а да казваш, че е приятелката ти... Ако беше наистина се случило на приятелката ти, най-малкото е, да беше я защитила и нямаше да пускаш теми...
ПП: Не знам с какво точно ние можем да ти помогнем? В такива случаи повечето хора се местят в друго училище и започват наново ако разбира се не им се занимава с хората, които са ги наранили. Или по друг начин казано - предават се. Според мен това не е най-правилното.. да бягаш от проблеми, но... за някои така е най-лесно.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Такива само някой с остър език и силни юмруци би ги оправил.![]()
Добре ще е да отиде при психолог, [ не е задължително да е училищния ] със сигурност ще се почувства по-добре, пък и той ще й даде полезни съвети. Това е тежък период за нея и ще й е нужна голяяяяяяяма подкрепа.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Значи:Първоначално написано от elito0o0o0
1.Съм момче
2.Мисля,че е най-добрата ми приятелка
и 3.Можеш да запазиш мнението за себе си.Не съм те карал на сила да пишеш каквото и да билоБлагодаря все пак за обърнатото внимание
Да си хване гадже боксьор/ борец.