Цитирай Първоначално написано от autumn666
Мда, винаги във всеки клас трябва да има някой с който всички останали да се е*ават... тва е адски тъпо...
То просто винаги е било така и винаги ще бъде.Във всеки клас трябва да има ''готините'',''зубърите''обик овенните които нищо не правят и тез на който всички им се присмиват.Аз помня 5ти клас бях пълничък (1.50,50 кг.)и едни постоянно ми се присмиваха.Мислех да се преместя обаче открих друга алтернатива-почнах да спортувам кудо(вид бойно изкуство смесица от борбо,карате,самбо и кик бокс).Тогава отслабнах много и пораснах-станах 1.52 и 43 кг.Аз си бях зубър по принцип,обаче почнах да се гордея с това.Накрая оня пак ми се присмиваше,обаче тогава му извиках:''Аз се виж ти бе.Не ставаш и под подметката ми да стоиш" и оня се ядоса и понечи да ме удари,обаче аз тей го шибнах,че той падна и си нащърби сериозно зъба и от тогаз всички почнаха да ме се присмиват за това.Аз оттогава станах мега уверен и сега в новия ми клас имим страшно много приятели.Затова тя трябва да види други алтернативи освен преместване.Па и да се премести,може да стане и по-зле-в другия клас може да има и по-гадни хора.