.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Разместени ребра?

Читатели, наскоро започнах да правя упражнения за плочки. Едната плочка от ляво изпъкна на втората седмица, средната плочка от ляво излезе под нея, но от дясната страна нещо не излизат. Не разбрах защо стана така, докато не си поех въздух до макс и не си пипнах ребрата. Едното ми ребро си беше на правилното място - малко по надолу, а другото беше по нагоре точно над плочките от дясната страна. Би трябвало и двете да са долу. Такъв проблем гледах и на клипче. Нямам болки или нещо такова. Бихте ли ми казали какво мислите и дали е нещо сериозно? Предполагам, че не е. Да кажа, че съм на 16 и раста по височина бързо. Да не би да е от това?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Може да е гръбначно изкривяване,може и нищо да ти няма.. Отиди да те прегледат,едва ли е нещо сериозно.Успех

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    нищо ти няма
    ОДИН!!!

знам, че нищо ми няма ама е гадно, че не ми излизат плочките. какво да правя?

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от chepa681
    знам, че нищо ми няма ама е гадно, че не ми излизат плочките. какво да правя?
    иди на фитнес и се посъветвай с инструктор
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си