.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен Аватара на autumn666
    Да, ходих на уроци по математика и български в 7 клас...
    Относно домашните... на всяка цена си прави домашните от училище, да не вземат да ти лепнат няква двойка и после да се чудиш как да я оправиш... частната ти учителка няма как да ти пише двойка за дето не си си довършила домашното, която тя ти е задала. Казваш и, че имаш много домашни в училище, и не успяваш да напишеш всичко за уроците... молиш я да се съобрази с това и да ти дава по-малко домашни, за сметка на това да решавате повече на уроците, или нещо такова, знам ли...
    Тази година наблягай много на БЕЛ и математиката... не ти казвам да зарежеш напълно другите предмети, преговаряй си по тях де, да успееш да хванеш там 4ки, да не изоставаш.. ама наблягай на бел и мат... аз така правих и в крайна сметка бала ми накрая си беше добър..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Леле, мина толкова време сякаш беше вчера. Не съм ходил на уроци нито по български, нито по математика.. каквото беше в училище. И може би за това не изкарах хубава оценка на изпита по математика..
    Вафла..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ходех на уроци по БЕЛ и Математика в една школа. По Математика почти нищо не вдявах ама не знам с какъв късмет успях да се справя на изпита и да влезна там където исках макар и от едно от последните класирания... А БЕЛ-а попринцип си ми вървеше и общо взето със съчинението нямах почти никакъв проблем. За домашни честно да си кажа нямам никакви спомени. Аз тогава учех в кварталното училище, а там не ни даваха почти никакъв зор... Справях се с нещата дори и без да уча понякога. Всичко е въпрос на организация. Доста е трудничко в 7-ми и 12-ти клас, но ако седнеш и си разграфиш нещата за през седмицата и успяваш да отделяш и минимално време по всичко, ще се справиш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    Ходех на уроци по БЕЛ и математика. Нямам воля да си седна на задника и да уча здраво, затова се налагаше по някакъв начин да се принудя да го правя. Даваха доста домашни, но аз естествено все си намирах оправдание да не ги правя. Хубавото е, че попаднах на страхотни учители и на изпитите резултатите ми бяха страхотни. )
    ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Spikeey - Нищо не ти схванах..
    Приеха ли те или не.. ? Ако са те приели и
    това е най-добрата гимназия - просто се радвай..
    Защото - Да,бал 24 си е доста ниско..Една позната
    на първото класиране беше влязла с бал 24 - в
    11 си желание..На второто класиране се издигна до
    5 мисля,че (: ...

По темата:
    - Ходех на уроци само по математика..Защото почти нищо
    не схващах от това,какво ни обясняваше учителката в
    час..Отидох и си имах доста голяма полза от тях..
    Даже и сега,в 8 клас - задачите си ги разбирам идеално..

- По БЕЛ не съм ходила на уроци..
    Но пък си имах 3 сборника с тестови задачи + 2 за трансформиращи
    преразкази..
    И си ги решавах редовно..

- Ходих и на последните пробни изпити и по двата предмета...

- Не съм се ограничавала от компютъра - тъй като по-голямата част за информацията за кандидатстването,уроците по останалите предмети си ги наваксах от тука

- И да,наблягай на балообразуващите - защото ако искаш да влезеш в добро училище,трябва и да се справиш добре на изпитите (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз не ходех на уроци..учех си нормално..не съм си ограничавала времето и си влезнах без никакъв проблем там дет исках и то по 1 желание. Но ако някой предмет ти куца ходи...този по който си добре ...за кво?? Само да си губиш времето и парите.

Град
    София
    В седми клас не мога да кажа,че съм си скъсвал г*за от учене,но определено ми беше напрегнато...нямах много свободно време

Ходех на курс по математика от априлската ваканция, защото някои неща не ми бяха съвсем ясни. По БЕЛ нямаше нужда от уроци - материалът ми беше сравнително лесен.

Добре бе, това ми е много чудно - ако знаеш основите на предметът защо аджеба ще ходиш на уроци!? Просто сядаш и се упражняваш! За мен ходят на уроци хора, които не знаят нищо от това, което се учи. И да, може спокойно да се вземат изпитите без НИКАКВИ уроци.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    хмх, има хора, които и с уроци не успяват
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Добре бе, това ми е много чудно - ако знаеш основите на предметът защо аджеба ще ходиш на уроци!? Просто сядаш и се упражняваш! За мен ходят на уроци хора, които не знаят нищо от това, което се учи. И да, може спокойно да се вземат изпитите без НИКАКВИ уроци.
    Не може спокойно, защото на уроците се обясняват трудни задачи, на които не се обръща внимание в часа
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Не може спокойно, защото на уроците се обясняват трудни задачи, на които не се обръща внимание в часа
    Хахах, основата на тези задачи каква е? Тази, която учите в час, нали?
    Трудността на задача от канд.гим. изпит е 3х, а тази от клас са х. Базират се на правила/закони/теории/ учени в училище.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Мега фен Аватара на Sisito941

Re: Въпрос към тези, които са минали 7 клас.

Ами аз лично не съм ходила на никакви,ама никакви уроци..в училище ни подготвяха добре,особено по БЕЛ постоянно ни даваше госпожата тестове и то много..А по математика правихме много упражнения в часовете и за домашно имахме задачки..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си