- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се променили заради момче?
Бихте ли се променили\променяли ли сте се заради момче?
Не и не съм се променяла.
Играла съм по чужди гайди, но не съм се променяла чак! Когато някой не ме харесва такава каквато съм, може и да се почувствам зле,
но няма да реша по най-малодушния начин да почна да копирам хората, които той харесва - ще се чувствам много глупаво и определено не на мястото си.
Ако ще се променям, ще е заради самата мен.
Трябва човек първо да обича себе си и да търси щастието си, а не да бъде малодушен.
Аз намирам моето щастие в моето, не в чуждото. Просто не се виждам да седна да ставам друг човек, защото на някого така му е скимнало. Просто няма логика. Не живеем за другите все пак.
А иначе, имам си проблеми лични, заради които не мога да завържа и една нормална връзка, но те са си лично мои, и аз се опитвам да ги коригирам заради самата мен, за да бъда нов, по-щастлив човек, а не заради бъдещия ми приятел, който ще е доволен от промяната ми.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Преди години си мислех, че за да ме хареса дадено момче трябва да се нагодя по неговите очаквания. Да, промених се и съжалявах много след това.
Сега не бих го направила отново. Ако искам някой да ме хареса, тогава ще се надявам да ме хареса такава каквато съм, а не такава каквато той иска да бъда.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Много често се задава този въпрос, прекалено даже.
Нима не се променяме винаги, когато в живота ни навлизат нови хора и неща? Нима не откриваме себе си и реакциите си в нова светлина и така нататък, и така нататък... ? Човекът постоянно търпи развитие, "учиш се, докато си жив". Съвсем естествено е да вземеш малко от партньора - поне на мен ми се случва всеки път.
Насилствени и съзнатилни промени от рода на "той не харесва срамежливи момичета, затова ще се отварям повече" не трябва да се правят. Ако мъж ме обича, той ще ме обича с, въпреки и заради всичките ми недостатъци.Всичко друго би било бягане от истинската същност на връзката и любовта ни, отклоняване и лъжа... които рано или късно ще избият своето.
all day... all night... what the fuck?!
съжалявам ако темата се повтаря![]()
В една връзка е почти невъзможно партньорите да не се променят,било то съзнателно или несъзнателно.
Хах, дори в момента съм променена. Обикна ли някой ставам коренно различно момиче, което то една страна е хубаво, но от друга лошо. Ставам прекалено добра и за това ми се качват на главата.
+ Такам е! Ако е достатъчно дълго 1-2 години променят навиците си, понякога дори характера.Първоначално написано от 3oPuTy
Ама иначе преди не знам колко време за някакво момиче, дето приятеля и я навива да се постриже щото с къса коса би и отивало повече. Е това например не бих го направила или нещо такова. Тоест ако идеята ми хареса да, ама иначе ако аз не искам няма шанс.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
дам , несъзнателно :P
навици най вече ,начин на живот .. черти на характера ..
Променяме се цял живот и това е напълно нормално. Само психоболните не се променят.
Зависи под промяна какво имаш предвид и какво искаш да променяш.Например,ако момчето иска да си руса с големи гърди,да пиеш и да се дрогираш,няма смисъл да го правиш.В случай,че толкова много те обичаше нямаше да те кара да се променяш толкова.
Аз бих се променила,но само при условие,че и аз искам.Например,ако ме накара да сменя цвета на косата си-не бих го направила.Но ако ме накара да бъда по търпелива-бих станала търпелива.
Всеки се променя, няма как. Заради много фактори, не само заради партньора - компания, стрес и куп други неща. Друг е въпросът дали ние усещаме тези движения, или не. Поне за мен, не си струва да се прави коренна промяна заради друг човек. Вълкът кожата си мени, нрава - не.
DarkTemplar, не съм съгласен с теб. Всеки човек има правото да се развива![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Мда, а аутистите имат право на активен социален живот.Първоначално написано от notlike
Въпросът не е на какво имаш право, а по-скоро как и доколко използваш това право.![]()
Ако си заслужава. И, естествено, ако и аз го искам.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Не![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз не бих се ппроменила, и не бих променила друг. На мнение съм, че хората трябва да се харесват такива, каквито са.
Зависи за каква промяна става въпрос. Понякога хората се влюбват в образа, който са си изградили за определен човек, а не в самия човек. Когато началният етап на връзката с пърхането на пеперуди премине, започват да откриват истинската същност на другия. Тогава пред очите им се разкрива реалността и ако не са удоволетворени от нея, се опитват да променят половинката си. Промяната в някои случаи е осъществима, в други - не. В зависимост от обстоятелствата, нагласите и склонността към компромиси, връзката или продължава и укрепва, или приключва.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Вече достатъчно се коментира, че постоянно се променяме несъзнателно, това е ясно. А съзнателно - и да и не, зависи от гледната точка. Реално аз ще се променя единствено и само заради себе си и промяната ще е възможна, само ако повярвам, че ще е към по-добро. Това дали ще е момче, момиче, родителите ми или сестра ми, човекът, който ще ми покаже грешката ми, мисля, че няма значение.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.