- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата
Питам,понеже засегнахме темата с момчетата от компанията и те твърдят,че първата им мисъл,като видят някое момиче направило им впечатление,е че искат да я чукат.
Т.е. примерно отивате на купон харесвате някое момиче и това е първото за което си помисляте.После вече,когато ( или ако) имате възможността да я опознаете се сещате,че от това момиче може да извлечете нещо повече от единия секс.
Е така ли е при вас или хората,с които съм говорила са някакви аномалии?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Ми така си е. Дори и да не искаш винаги ще погледниш ту задник цици или як фейс... Просто не можеш идва ти от вътре не се контролираш. баш да си мислиш как се чукаш с момичето не но определено заради това го оглеждаш лол... Пък и кво те притеснява това. По дрехите посрещат по ума посрещат. Мисля че всеки ще се съгласи с мен , че ако е някво тъпо момиче дразнещо или такова дето не харесвам или не ми е приятно въобще няма да я заговоря даже а пък кво остава за секс.
ваУ рокс
Grell
Да си представим следната ситуация:
В някакъв клуб виждаш готина мацка с предизвикателно къса пола и голямо деколте. На дали ще възкликнеш: "Лелеее, това е страшно интелигентно и сериозно момиче!". Много ясно, че първото нещо, което ще ти мине през главата, ще е идеята за секс. Човек, който търси нещо по-сериозно от 'забавление за една нощ', на дали би се впечатлил САМО и единствено от външния вид на момичето.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Ти сама подтикваш хората да изберат 2-рото което според теб е правилно. За да разбереш истинските отговори, трябва да направиш и 2-та отговора еднакво "привлекателни". Личи си, че сама си знаеш какви ще са отговорите на анкетата![]()
Първоначално написано от Arterranes
логично. повечето момчета затова и ходят по купони/дискотеки. и без да са видели момиче, пак за това си мислят. и обратното - ако са видели сто, и стоте си ги представят голи.Първоначално написано от zvezdichkaaa
^мдааа, великата мъжка природа " "
Ако случайно имаш голям процент отговори "Искам да опозная човека 1во, не си мисля за секс", да знаеш, че е пълна лъжа от хора, които ги е срам да са откровени със себе си.
Успокоителното е, че наистина по ума изпращат, така че не е като момчетата да не проявяват чувства и интерес, ако си красиво и умно момиче (т.е. стойностен човек)
Но за да разберат те, че ти си такава, трябва да изглеждаш привлекателно все пак - ако не им хванеш окото, няма да разберат що за човек си иначе, защото няма да се поинтересуват да разговарят с теб.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
80% от отговорилите са гейове. Ако не съм си представил дори за миг как ми крещи името, докато ми точи ятагана, значи няма никакъв шанс за опознаване.
пп. Вярно е, че трябва да е интелигентна за да има нещо повече от секс, но първата мисъл...
Temet Nosce
벨야카
Първо опознаване в леглото('духовно')![]()
после морално ако се стигне до него
![]()
![]()
ако не стане къш...следващата
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Arterranes
Е сега според мен кое е правилно няма значение.Просто при мен,като момиче,сексът идват като екстра,не като цел.
А момчето,с което говорих се изрази,така че когато обикновено тръгва да се запознава с някое симпатично момиче първоначално е за да я вкара в леглото,а чак по-късно ако момичето се окаже свястно му щраква,че може да има връзка с нея,например.Така ли?
Дензъл Ребеловски
Естествено че първата мисъл е секса просто така е устроен мъжкия мозъкне знам кой ще е самоубиеца който ще сложи ръка на сърцето и ще каже обратното ... В определен процент от случаите обаче в последствие си променям мнението на ами с нея можем да сме само приятели или пък може да стане нещо сериозно ама първата мисъл си е секс няма какво да се лъжем
![]()
Естествено, че първата мисъл е за това кво бих й правил. От друга страна не бих се занимавал с някоя проста и дразнеща шматка само заради единия секс. Трябва да ме грабне с нещо - чар, загадъчност => истината е някъде по средата.
Ходя по купони най-вече да се забавлявам, не да си увеличавам бройката.
Е, че като видя хубава жена, няма първо да си я представя в булчинска рокля я![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Еми ще ти кажа кой явно само ''Обратният Мъж'' или на чист и прост селски език ЛУКЧО като я погледне ще си каже оооо трябва да ходим заедно на маникюр...Първоначално написано от Burn94
А по повод темата Бърн 94 си го е написал така е така сме остроени просто мислим с тази глава отдоло.Нали знаете мъжът има две глави:
С едната мисли,а другата му е върху раменете.
Ега ти отговорите. Поне искрено се посмях.
Видя ли момиче, първото което правя е да я опозная. Първо трябва да ми грабне ума, че после да може да ми грабне и окото.
За така остроените - Говорете си за вас. Направили ли сте проучване на група произволно избрани мъже/момчета, а после да сте си направили някаква статистика, или съдите по групичката изверги около вас? Така си и знаех, нямам нужда от отговор.
Когато ходя по клубове най - малко ме интересува как е облечено едно момиче, или с к'ва прическа е. Гледам маниерите и усмивката и. После, ако това ми допадне ще се запозная с нея, след което ще се опознаем и както се стекат обстоятелтвата - така да е.
My attitude may taste like shit,
but it goes real good with wine.
Нормално е това да е първата мисъл.
То и при нас, жените, не мисля, че е по-различно. Като видиш някое готино момче с чаровна усмивка и секси тяло, не си мислиш как си пазарувате заедно от Била, нали ?![]()
^ Не,мисля че ме кефи и искам да се запознаем,а не че искам да го изчукам (поне не на първо време ;d ).
Дензъл Ребеловски
Абе, зависи колко хубави. Някои хубави просто са облечени така, че порочните мисли сами си идват.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
ама ти наистина си задала много неподходящ въпрост
.. Повечето от отговорилите или не са разбрали или се правят на ударени или са педераси ( без извинение)! Като видиш момиче за кво си мислиш бе? Колко е умна ли? Едва ли... Ако някой ми каже че като види момиче ще си мисли колко е интелигентна е да му еба и майката представите ми за тоя свят за разбити!
ваУ рокс
Grell
Добре, не е ли нормално ?! Естествено, че като отчета, че е сексуално атрактивна ще искам да правя секс с нея, но това не значи, че не бих искал да я опозная и като човек.
Не съм искал да кажа, че не искам да я опозная като човек.. просто първото нещое да си помисля колко е яка.
ваУ рокс
Grell
Зависи от момичето може да искам първо да я опозная.
Ами, зависи бе човек. Като видя някоя с къса поличка, или пък с огромно деколте, очевидно е за какво си мисля, но като видя някоя хубавка, но с по-закрито облекло, си мисля "Ей, я да проверим дали тази не е умна освен хубава, че може да стане нещо повече от зарибявката...".Първоначално написано от BladeDancer
В смисъл, след един период спираш да търсиш само тъпи хубави мацки за единия секс, нали се сещаш. Не спираш фантазиите, де, но просто вече гледаш по малко по-различен начин.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Всъщност не се бях замислял над този въпрос толкова задълбочено, но гласувах с "Не е така,бих искал да я опозная,като човек първо."
Защо ли? Ще отговоря. Като цяло идеята за секс за една нощ не ми допада особено най-малкото защото като знам какъв съм влюбчив може да си навлека само проблеми по този начин. Е, с времето започва да ми се вижда все по приемливо, но все пак. Като видя някое момиче и ми хареса си казвам нещо от рода: "От това момиче може да илезне страхотно гадже" Обаче след това несъзнателно започвам да се опитвам да я поопознавам още външно и вътрешно. И тъй като нещо в мен винаги говори че перфектни хора не съществуват ако ми изглежда перфектно красива и перфектно точна по характер несъзнателно започвам да търся негативите във външният и вид и характера и докато не намеря поне малко такива и след това продължавам да търся колкото повече време съм или общувам с това момиче. И обратното. Ако някое момиче ми се види не чак толкова перфектно, но все пак чаровна започвам отново несъзнателно да търсят позитивите във външният и вид и характера и и така продължавам да търся колкото повече време съм или общувам с даденото момиче. Това не трае само няколко минути а постоянно.
Първоначално написано от OldSchoolRebel
Еми това имах предвид!Не е задължително да се заговори хубаво момиче единствено с цел секс,понякога е и с цел опознаване,среща това,онова... (:
Дензъл Ребеловски