- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момиче
Моля ви, помогнете! Излизам с едно момиче, но сега не е точния момент да сме заедно, а едновременно с тов пък не искам да я прецаквам, но ако остана с нея за повече време тя щя почне да се влюбва в мене и ще стане още по тежко за нея. ПОМОЩ!!! Точно сега не знам какво искам от нея.
P.S В един клас сме и ако я прецакам ще е доста кофти
aaaa защо не е точния момент да сте заедно?
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Ами не знам точно какво искам от нея, а имам чувства и към друга.
Хахах, за друг път да си научиш урока да не въртиш съученичкиЗащото това момиче после не знам как ще го погледнеш в очите, а сигурно още дълго време ще сте заедно, освен ако не си седми или дванайсти клас..
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Изясни си чувствата и тогава предприемай каквото и да било.
Другия път първо мисли,после действай![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
+55Първоначално написано от bbabyy
Не ми харесва аватара ти.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Лесбийка ли си? Все пак споменавай такива неща, защото ситуацията става по-различна. Мисля, че можеш пре спокойно да и кажеш какво мислиш за вашата "връзка".
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Пич война без жертви няма, взимай която харесваш повече.Отдай се на чувствата си защото при всеки случай ще има някои наранен гледай да е тази за която нети пука сега
усещам че ще останеш на сухоПървоначално написано от WhiteSensation
![]()