Ходих с едно момиче 2 години, тя беше с 1 год по-малка от мене. През цялото време докато сме ходили всичко си беше повече от прекрасно. Но едва наскоро разбрах какво е правила последните 2 месеца преди да скъсаме.Първо се учудих за кво постоянно си прави някакви разголени снимки.. по боди .. по прашки и ги качва из сайтове или ги праща на някого. След време обаче разбрах и други неща. Имаше един период в който бях почти цяла седмица или на село или на работа и тя ходеше на диско с нейни приятелки и уж ми казваше че нямало момчета с тях. Обаче после разбрах че всъщност е ималo момчета с тях и са се зарибявали даже... целувки обарване и т.н. И тъкмо си помислих че това е всичко и мислих да и простя и разбрах че се е ебала няколко пъти с най-различни момченца. Така и не можах да разбера каква беше причината да го прави освен че ми казваше онова изтърканото .. всяко момиче искало разнообразие. Още ми е много странно всичко това.. но не е цялата история доста съкратено го написах, защото иначе големи обяснения ще станат. Някой ако иска да даде съвет защо е правила така или да пита нещо да пише .