- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- любов ии още нещоо ;дд
начи глейте ся.Имала съм около 4 гаджета истински .. и тръгнах наскоро с едно моомче което найстита мн обичам ! : )) .. и забелязах едно и също нещо при всичките ..когато се целуваме и заполнем да се обарваме отвътре те искат да се изправим.. тфа кфо означава да си прав и да си седнал.. докато сме седнали ика си седиме и той ме занесе към стената и висиме прави целувайки и опипвайки се навсякаде..ма що тка![]()
![]()
Нещо ми е трудно да ти разбера въпроса ама като ти гледам начина на писане и без да беше писала набора пак щях да го разбера![]()
П.П: Ако оправиш малко въпроса (до някакъв разбираем вид) бих могъл да опитам да ти отговоря
![]()
Трудно е.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
миии писанче като за начало щом така иска момчето какво ти пречи дали си седнала или си права ;д
Така си е.А и не е от особено значение дали си права или седнала.Важното е да си с човека,когото искаш.Първоначално написано от PhoneiX666
Тука трябва преводач.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Тва тийновете са баси объркващите неща, майна.Първоначално написано от fashion[b
А уж те са объркани...
Драго момиченце. Тва означава, че не искат да лягат с тебе. Искат да стоят прави, само и само да не вземете да легнете. Сигурно е защото вече приличаш на леличка и не биха спали с теб.
Сериозно говоря.
My attitude may taste like shit,
but it goes real good with wine.
Тва е щото като почнете да се натискате, момчето се възбужда ии как да ти кажа..на онова там в гащите му вече му е тясно![]()
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...