.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

любов ии още нещоо ;дд

начи глейте ся.Имала съм около 4 гаджета истински .. и тръгнах наскоро с едно моомче което найстита мн обичам ! : )) .. и забелязах едно и също нещо при всичките ..когато се целуваме и заполнем да се обарваме отвътре те искат да се изправим.. тфа кфо означава да си прав и да си седнал.. докато сме седнали ика си седиме и той ме занесе към стената и висиме прави целувайки и опипвайки се навсякаде..ма що тка

Нещо ми е трудно да ти разбера въпроса ама като ти гледам начина на писане и без да беше писала набора пак щях да го разбера

П.П: Ако оправиш малко въпроса (до някакъв разбираем вид ) бих могъл да опитам да ти отговоря

Трудно е.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

миии писанче като за начало щом така иска момчето какво ти пречи дали си седнала или си права ;д

Мега фен Аватара на sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от PhoneiX666
    миии писанче като за начало щом така иска момчето какво ти пречи дали си седнала или си права ;д
    Така си е.А и не е от особено значение дали си права или седнала.Важното е да си с човека,когото искаш.

Супер фен
    Тука трябва преводач.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Re: любов ии още нещоо ;дд

Цитирай Първоначално написано от fashion[b
    96[/b]]Имала съм около 4 гаджета истински .. и тръгнах наскоро с едно моомче което найстита(!?) мн обичам !
    Тва тийновете са баси объркващите неща, майна.
    А уж те са объркани...

Драго момиченце. Тва означава, че не искат да лягат с тебе. Искат да стоят прави, само и само да не вземете да легнете. Сигурно е защото вече приличаш на леличка и не биха спали с теб.

Сериозно говоря.
    My attitude may taste like shit,
    but it goes real good with wine.

Супер фен Аватара на spopi
    Ти български не знаеш ли.

Тва е щото като почнете да се натискате, момчето се възбужда ии как да ти кажа..на онова там в гащите му вече му е тясно

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си