Здравейте на всички аз съм момче на 17 години
Та направо на въпроса:Преди 2 месеца се запознах с едно момиче към което много се привързах и мога да кажа че се влюбих в нея,но преди да се запозная с нея тя е била влюбена в някакво друго момче но с времето ми каза че го е забравила и почнала мен да обича но постоянно се карахме за него че все говореше..с времето се пооправиха нещата казах и че не искам да му казва даже здрасти защото много я ревнувам от него тя му изтри номера и всичко контакти с него свършиха.Но преди няколко дена когато ходих в тях гледам на някаква тедтрадка пълно сас неговото име с най различни неща обичам те и т.н попитах я защо го е писала а тя ме лъже че е било преди и просто е забравила да ги изтрие тия неща което дълбоко ме съмнява...също преди да взема тетрадката не ми я даваше сас оправданието че имало грозни рисунки .Също се караме за най-различни неща като прави нещо изобщто не мисли дали ще ми я приятни и т.н.Имам съмнения и че ме лъже за други неща какво да правя и имали начин да разбера когато ме лъже...помогнете ако сте ме разбрали какво имам напредвит