.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Нужда от помощ

Здравейте на всички , които ще се включат в тази тема.
    Искам да задам въпроса , как мога да науча бойно изкуство за защита ? Има ли онлайн учители ? Защото нямам това време да ходя на специални уроци.А искам много да науча изкуство с цел защита , ако имате разни статии или клипчета , в които се показват някой техники ще ви бъда много благодарна.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Онлайн е изключително трудно да тренираш каквото и да е. А БИ е почти невъзможно. Без треньор който да ти показва грешките и без партньор е много трудно, особено ако не си се занимавала досега с това. То в вкъщи да си тренираш може, ама трябва да имаш вече изградена основа и да знаеш за какво става въпрос. Плюс това си момиче и дори при нормални тренировки ще ти отнеме много време преди да можеш да набиеш който и да е.

Моят съвет е - ако искаш да можеш да се защитиш на улицата, научи се да ползваш спрей. Или най-простото нещо: да удрящ в топките/гърлото/други слаби места и да бягаш

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    По принцип бойните изкуства и да ги тренираш и да си момче няма да ти помогнат много
    Виждал съм наръчници по айкиди джуди и такива ама... със и без тях няма файда. Бойните спортове като бокс, кикбокс, мма, самбо, муай тай са друго нещо, но за да научиш нещо ти е нужен треньор, добра зала да тренираш и спаринг партньори. А принципно момиче няма как да набие момче, освен ако не е някъв пълен мухльо и е 50 кила с мокри гащи
    Вземи си http://shop.oragie.com/product_info....roducts_id=387 + http://spy.bg/elektroshokove/448/ и никой не би посмял да те доближи

начи пускаш фенерчето на електрошока и го заслепяваш, после пускаш спрея в очите му и накрая му пускаш електрошока на осма степен :Д

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Абе и аз гледам тва фенерче и се чудя, пише с колко ампера работи ама си викам сигурно ще е като слаб електрошок
    Пък то за заслепяване било

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Онлайн е изключително трудно да тренираш каквото и да е. А БИ е почти невъзможно. Без треньор който да ти показва грешките и без партньор е много трудно, особено ако не си се занимавала досега с това. То в вкъщи да си тренираш може, ама трябва да имаш вече изградена основа и да знаеш за какво става въпрос. Плюс това си момиче и дори при нормални тренировки ще ти отнеме много време преди да можеш да набиеш който и да е.

Моят съвет е - ако искаш да можеш да се защитиш на улицата, научи се да ползваш спрей. Или най-простото нещо: да удрящ в топките/гърлото/други слаби места и да бягаш

Аз съм се занимавала с уроци , но като малка , а тогава не бях толковза заета с учене , а сега графика ми е по натоварен.Колкото до спрея не ми се дават пари заради едно две момичета,които ме дразнят , искам само да сритам няколко мазни задника

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Е че спрея е 3.50 бе
    Иначе с уроци от нета няма как да сриташ задници. Мажиш ръцете с лепило хващаш за косата и дърпаш на ляво надясно

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Е че спрея е 3.50 бе
    Иначе с уроци от нета няма как да сриташ задници. Мажиш ръцете с лепило хващаш за косата и дърпаш на ляво надясно
    Имам и другата идея , раницата ми е голяма така или иначе , взимам тефлоновия и без това по него нищо не залепва

Крав Мага му е майката.Даже на вас ви се отдава.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    То ритане в ташаците голямата сложнотия бе

Град
    София
    Не ти препоръчвам ритане в ташаците,защото ако е срещу теб някой опитен боец,а ти не си без проблеми ще ти хване крака А и не е 100% сигурно,че ще го нацелиш точно в ташаците.По-добър вариант според мен е бъркане в очите с нокти,или лютив спрей.А иначе квото и да тренираш,ако ти излезне някой 100 килограмов с бухалка,повярвай ми нищо няма да помогне....

Кви опитни бойци,тя няма да се бие както го правят момчетата.Отива до него и изненада

Хахаха ако ставаше с тренировки от интернет всички щяха да са нинджи

Мега фен Аватара на ZipFail
    И аз съм съгласа ен за Крав Мага-та. Най-практичното за самозащита, а става и за момичета..

Цитирай Първоначално написано от HHristov
    Хахаха ако ставаше с тренировки от интернет всички щяха да са нинджи
    И щяха да бъдат добри като тоя от аватара ти.

По-добре е да ходиш на уроци...тук по интернет едва ли ще научиш нещо!
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си