.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Съвет...

Съвет...

Вижте преди няколко се харесахме с едно момиче и почнахме да ходим...Ама ви казвам доста се харесахме и си приличахме по един странен начин.Единствени ние се "разбирахме" взаймно и се мотаехме заедно...Но преди ден-два тя ми серввира ,че постоянно мислела за мене и че не можела да се съсредоточи върху нищо. Затоваа трябваше а скъса с мене.Всеки разговор който водя веднага отива към темата за "нея"...не знам какво да правя да се опитам да си я върна или...Ама много я харесвам ,дори обичам доста сме привързани и много мразя да губя хора коойто обичам...Какво да направя?

Според мен трябва да си я върнеш. Как може да скъсате заради това?! Дори и да не сте вече заедно, няма как отново да не мислите един за друг. И отново няма да може да се концентрира. По-добре отново се събере. И без това, сигурно, не можете един без друг.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Повече от фен Аватара на bbabyy
    А според теб тя твърда ли е била в решението си, или двудневна прищявка? Ако мислиш, че е била твърда, се опитай да я забравиш, излизай с други, харесай някоя друга. А ако мислиш, че е прищявка се опитай да си я върнеш. Успех!

Относно отговора на xxcherry :Мисля че ще е трудно , но благодаря за насърчаването!И други ме съветваха по същия начин...Но не мсиля че тя ще разбере написаното.Вижте , ще се опитам пък ... каквото е отредено...

Относно отговора на bbabyy :Мисля че беше нещо средно.Не мисля че много разбираше какво прави.Но тя е горда трудно ще си признае грешката.То най-накрая се видя какви чувства изпитваше , но нещо я спря да ги отрази...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако наистина те харесва силно и е започнала да се влюбва, това може да е причина за отдръпването й. Гордите хора се пазят от подобни ситуации, защото разкриват слабостите им (а те не обичат да изглеждат слаби).

Ако и ти я харесваш много, просто се вижте и поговорете* искрено кой какво чувства. Би трябвало да стигнете до решение на проблема.

*наблягам на живия контакт, не в Скайп, не по телефона

Мисля че си прав.Без това обичам да разговарям лично с човек.Между другото тя ми каза че иска да се държа лошо с нея ,за да може да стане по-лесно,но аз я хванах за рамената и й казах ,че няма да се отнасям така с нея и че не искам да я пусна...после я прегърнах...понечих отново , но тя се отръпна като каза че ако ме прегурне нямало да може да ме пусне...А пък това за гордоста дали има начин да се "умекоти"?Казвайте че сега трупам увереност!

Супер фен
    ок. заеби я

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Естествено, че има начин - просто бъди себе си и отстоявай позицията си (което не значи преднамерено да й играеш контра за всичко). Дръж се нормално. Златната среда му е майката. Явно й допадаш, така че вземете ли се, ще си свикнете и тя неусетно ще омекне (особено ако се влюби в теб).

Ако си изиграеш добре картите по време на "изяснителната среща", тя сама ще се върне при теб.

Горния пост най-много ми хареса.Сигурно защото така постигнах нещата до сега.Както казвах в началото :"Просто се отпускаш и нещата ще станат от само себе си..."Дано "изяснителната среща" протече добре ,че доста неща съм планувам и мисля че ще стане романтично.. Дано и тя го оцени!!!

Град
    София
    Брат премята те с номера от старата школа-непрекъснато мислела за теб,затова айде да скъсате бий и шута...

И за КАКВО толкова има нужда да се съсредоточава, че ти си пречел? Май верно те минава.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Брат премята те с номера от старата школа-непрекъснато мислела за теб,затова айде да скъсате бий и шута...
    +1

Мега фен Аватара на sasha_90
    За съжаление, при нея нещата стоят по-различен начин.Колкото ти я харесваш и държиш на нея,толкова тя не.В противен случай нямаше да те зареже,защото си я разсейвал и не може да се концентрира.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    И за КАКВО толкова има нужда да се съсредоточава, че ти си пречел? Май верно те минава.
    Ще се изненадаш как може да ти пречи някой за съсредоточаването върху мнооого дребни неща...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ще се изненадаш как може да ти пречи някой за съсредоточаването върху мнооого дребни неща...
    Това че го е зарязала не значи, че ще спре да мисли за него.. според мен е просто извинение да скъсат.
    п.п. НЕ я обичаш!!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Това че го е зарязала не значи, че ще спре да мисли за него.. според мен е просто извинение да скъсат.
    п.п. НЕ я обичаш!!
    +1 Наистина е само извинение.
    Ако е истина...то момичето е толкова заблудено... Нямам думи.
    Не се обиждай, ама наистина много се е мъчила да те разкара

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си