- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да пиша с другата си ръка...
Преди 5 дена си счупих два пръста от дясната ръка и сега не мога да пиша с нея.В училище ми е много трудно като трябва се пише нещо. Искам да попитам дали е възможно да се науча да пиша с лявата ръка и дали вие познавате такива хора, дето да могат да пишат с двете![]()
Не е лесно.
Докато се научиш, другите ти пръсти ще са си наред.
My attitude may taste like shit,
but it goes real good with wine.
Трябва МНОГО практика..Успех(Ми...няма да пишеш, бе
)
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Защо не си останеш у вас?
Първоначално написано от wasch0
И аз това си помислих![]()
Незнам дали ще повярвате ама на мене ми се ходи на даскало... въпреки, че много се учи, приятелките ми са там, а ако си седя вкъщи ще трябва само на компа да вися![]()
+ това ще изпуснеш много материал и ще ти е трудно да наваксаш после!
ако имаш някакъв диктофон или нещо такова си го пускай да записва в час, знам ли
и същевременно се опитвай да пишеш някак.
еми класната ни може да пише и с двете ръце...както каза по горе там някой "ПРАКТИКА"
Така е.Първоначално написано от ImmoralMind
![]()
Иначе след като съучениците ти напишат съответния урок снимай с телефота си страницата и чети... Учи си от учебниците и ще се справяш с ученето. Успех и се оправяй бързо))
Според мен възможността на човек да пише с 2те ръце не е постигната чрез упражняваме.. Смятам,че това по-скоро си е заложено у човека,както някои хора пишат с дясната ръка,други с лявата.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
не, когато се пише с дясната ръка се развива повече дясната част на мозъка....затова родителите учат децата си да хващат и да правят всичко с дясната ръка (за чикийте може и с лявата, като чужда ръка е)![]()
Поправка,като пишеш с дясната ръка,значи ти е по-развита лявата част на мозъка.А и какво лошо има в това да пишеш с лявата ръка?Винаги съм намирала това да караш детето си да пише с дясната ръка тъпо.С която му е удобно ще пише.Първоначално написано от blackfireXx
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Една приятелка миналата или по-миналата година си счупи дясната ръка и пишеше с лявата. Отначало ще ти е трудно но ще свикнеш.
Защо просто не слушаш внимателно в часовете и след това да взимаш от някой който пише хубаво и да си преснимаш нещата.
Щом ти е толкова трудно писането- не пиши.Слушай добре в час и си учи уроците от учебниците.
Една приятелка може и с двете, но тя като много малка пишеше с лявата и техните я накараха да почне с дясната и сега моье и с двете. На теб ще ти е доста трудно. Направо си преснимай плановете, само контролните не знам как ще ги правиш.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
аз имам тая амбия да мога да пиша с двете раце от 6 клас някъде, не съм хвърлял много труд но вече доста добре мога, та да ти кажа:
- в началото е трудно изобщо да хванеш химикала
- трябва много концентрация (особено в началото)
- пишеш по-грозно и бавно (не е яко на диктовки)
- ако се затрудняваш да правиш линий или други форми просто се пробвай да ги правиш на обратно (примерно: не от ляво на дясно, ами от дясно на ляво)
- идиално е ако искаш да лежиш на другата си ръка ма и пишеш
но най-вероятно докат се научиш ще ти мине, ама според мен си е гъзарийка и с двете ръце да пишеш
Уснех \/
Имах една приятелка,която преди
пишеше и с лявата,и с дясната си ръка..
Обаче сега може да пише само с дясната
си ръка..А отначалото пишеше с лявата ръка..
- Как ли ? Постоянно пишеше нещо,за да
свикне да пише с другата си ръка..С часове
седеше над тетрадките и преписваше
някакви приказки и така след време,и
много практика - свикна..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥