.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Объркани взаимоотношения

Здравейте,
    от много време харесвам едно момиче, по едно време (преди около 2 години) поддържахме може да ес каже постояннен контакт, но тогава тя ме отряза, че си имала приятел и обичайните подробност. Сега отново реших да се пробвам, макар, че отново си има сериозна връзка. Сложих картите на масата и тя каза, че сега може да няма значение, но след време да има (все едно съм резерва). Когато се видим минаваме само на едно "здрасти" и нито един път не спря да ме попита как съм.. Започна да иде и в същия фитнес, макар че сме се засичали само веднъж. Вчера се напих и и казах, че ще се боря за нея и т.н. тя не ми отговори и днес отново като я видях сякаш ме гледаше много странно. Казва, че превъзхождам приятеля и в някои отношения и т.н. че никой не и е казвал толкова мили думи, макар че може и да е отбивка на номера... скоро има рожден ден мисля да и направя една изненада. Та как ще коментирате?

Мега фен
    хаха, готино те разиграва. продължавай да й говориш милички нещица и се заблуждавай, че ще я трогнеш.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Колкото повече и тичаш след гъза, толкова повече тя ще ти бяга Никви изненади, никви смс-и.Ако не се опита да преустанови някакъв контакт с тебе - продължавай напред със следващата
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Колкото повече и тичаш след гъза, толкова повече тя ще ти бяга Никви изненади, никви смс-и.Ако не се опита да преустанови някакъв контакт с тебе - продължавай напред със следващата
    Toва да не му е ябълка да продължава със следващата?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ами в твоя случей искаш да си "отркаднеш булка" ама от младоженеца ся щи кажа тези работи не стават бързо първо трябва да и покажеш че си нещо повече от него и много да и обръщаш внимание и да и угаждаш и така си я спечелваш и после обаче си я гледай и уважавай
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Да, но когато тя има проблем ще потърси него, а не мен там е проблема. Точно тук е въпорса ми как да докажа, че съм нещо повече от него, макар и ття да го знае до някаква степен. Между другото с по-горните мнения съм съгласен ако не си струваше, но знам, че тя си струва колкото и тъпо да звучи

Ако и говориш мило и и правиш подаръчета най-много да и станеш досаден при положение, че тя не те отразява..

П.П. Спри за известно време да и обръщаш толкова внимание, прави се на незаинтересован и тогава обърни внимание на постъпките и с теб и дали ще те потърси тя
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на sasha_90
    Спри всякакъв контакт с нея.Тя не е стока,щом си има приятел,а видимо показва интерес към друг.

Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    [
    Ами, вероятно има същия коефицент на интелигентност.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Може би те харесва като човек, но явно няма "химия" към теб. Приеми го, това е положението.

Животът е адът описан в Библията!

Здравейте!При мен малко работата е сложна,но ще се опитам да я обясня по най-разбираемия начин.Преди година бях в едно интернет радио и там имах един колега,който е родом от Нова Загора,но работеше в София.Не се бяхме виждали наживо,единственно по камерите.И март месец аз решавам да отида при него в София за 2 вечери поне за кратък период от време да се видим.След това отношенията ни се провалиха,започнаха караници,спорове ... и аз си тръгнах от София разплакана от отвратителното му държание!След това той се хвана със сестрата на едно мое бившо гадже...беше идвал във Варна,но не сме се виждали през този период от време и сега наскоро пак започнахме да контактуваме и да потдържаме някакви отношения,но се появи и един негов приятел,който ми харесва доста,но и към него не всичко е истинало,но ме отблъскат ревността му и постоянното му желание да се скараме за нещо и да ме обвини дори и когато 90% от пътите,в които ме обвинява за разни мимолетни глупости не съм виновна аз...кажете ми какво да правя :S

Град
    МайнаTown

Продължаваи напред.Не ти трябват тия бауши...

Цитирай Първоначално написано от orgasm91
    Здравейте!При мен малко работата е сложна,но ще се опитам да я обясня по най-разбираемия начин.Преди година бях в едно интернет радио и там имах един колега,който е родом от Нова Загора,но работеше в София.Не се бяхме виждали наживо,единственно по камерите.И март месец аз решавам да отида при него в София за 2 вечери поне за кратък период от време да се видим.След това отношенията ни се провалиха,започнаха караници,спорове ... и аз си тръгнах от София разплакана от отвратителното му държание!След това той се хвана със сестрата на едно мое бившо гадже...беше идвал във Варна,но не сме се виждали през този период от време и сега наскоро пак започнахме да контактуваме и да потдържаме някакви отношения,но се появи и един негов приятел,който ми харесва доста,но и към него не всичко е истинало,но ме отблъскат ревността му и постоянното му желание да се скараме за нещо и да ме обвини дори и когато 90% от пътите,в които ме обвинява за разни мимолетни глупости не съм виновна аз...кажете ми какво да правя :S
    Продължаваи напред.Не ти трябват тия бауши...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    щом си има приятел ти къде се бъркаш
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    мн ясну ;дддд тя като го разиграва той да и върви по гайдата ли...???

а по тема.... пич намери си следващата !!! след жени , влакове и асансиори ... не се бяга след 10 мин идва другата

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    самоубий се животът ти без нея е безсмислен !

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен
    Вдигаш й самочуствието. Разиграва те за да подхранва егото си.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Какво значение има дали превъзхождаш приятеля и или не.. Тя е с него!
    Разбира се, че винаги ще има по-добри, по-такива или по-онакива.. сам каза, че има сериозна връзка, ако е момиче на място няма да ти обърне внимание! .. Помисли само, наистина ли искаш да си с момиче което е оставило приятеля си само защото друг е направил това или онова?
    Следващия може да си ти ..

Има толкова отчаяни самотни момичета, защо се лепите все на чужди!?
    Защо разваляте връзките на хората? Тцтц ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си