Първоначално написано от
orgasm91
Здравейте!При мен малко работата е сложна,но ще се опитам да я обясня по най-разбираемия начин.Преди година бях в едно интернет радио и там имах един колега,който е родом от Нова Загора,но работеше в София.Не се бяхме виждали наживо,единственно по камерите.И март месец аз решавам да отида при него в София за 2 вечери поне за кратък период от време да се видим.След това отношенията ни се провалиха,започнаха караници,спорове ... и аз си тръгнах от София разплакана от отвратителното му държание!След това той се хвана със сестрата на едно мое бившо гадже...беше идвал във Варна,но не сме се виждали през този период от време и сега наскоро пак започнахме да контактуваме и да потдържаме някакви отношения,но се появи и един негов приятел,който ми харесва доста,но и към него не всичко е истинало,но ме отблъскат ревността му и постоянното му желание да се скараме за нещо и да ме обвини дори и когато 90% от пътите,в които ме обвинява за разни мимолетни глупости не съм виновна аз...кажете ми какво да правя :S