- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свалка
Моля ви дайте още някой друг съвет и стига сти се заяждали с правопи са ми не съм на матура по БЕЛ
Много интересно ще стане ако тоя сега нейния приятел се регистрира в форима "ако вече няма регистрация де" и напише 1 тема "Едно момче сваля гаджето ми" на него какви съвети ще дадете ?? ;D
аз лично ще напиша да иде и да се пробва да го пребиий и ще 4акам утре да му смеля колалите и да му изям сърцето още белия дроб
С последното си мнение показа истинската си всъщност... хора които пишат такива простотии , са хора без цел в живота... отчаяна работа.
Сори мен.
Тая тема си е за СПАМ
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
PLs дайте още идеи
Хайде де има само 3 поста по темата другите са заяйдание плс даите о6те някое мнение да да я заключват та тема
Еми момко , освен да чакаш и да видиш как ще се развият нещата друго не знам какво можеш да направиш ..
Но докато тя е с приятеля си ,по-добре не се опитвай да им провалиш връзката по някакъв начин ..
Peace
Това с разваляне на връзка и през ума не мие минавало..
Но работата е те постоянно е до мен и ми се умилква когато го няма приятеля и доре я разкарах с мотора днеска просто няма ли го тои аз съм му заместител и това ме дразни мене или или аз съм такъв и сигурно 6те и го кажа