.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

За приятелите в ново училище

Здравейте, въпроса ми е като сте били в ново училище и бързо ли си намерихте приятели и доста ли бяха

Град
    Destiny Islands
    Първия месец само с един пич си лафихме, след това и се сдружихме с момичетата от 10 клас и с тях се размотаваме, само трябва да си забавен и винаги ще ти е лесно да си намираш приятели
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Мии да, лесно беше. В началото първата седмица - окей, поопознахме се горе долу, но след 2рата-3тата седмица, като вече всички от класа се бяхме поотпуснали си беше все едно се познаваме от доста време. Ама, ако почнеш да се делиш от другите още в началото, забрави че после ще е лесно да намериш някой, с който с кеф да общуваш. Освен, ако тия дет се делят не са повечко
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Ами ако просто си такъв по срамежлив

Град
    София
    Еми аз съм в ново даскало тая година и от 30 човека със 5-6 си лафя засега,но мисля че е достатъчно

Град
    Lap Of The Gods
    Хъх, защо трябва да намираш " приятели " то т'ва си е доста трудна задача.
    Аз съм за втора година и смело бих заявил, че приятели НЯМАМ. Разбирам се с определен окръг от хора и това е.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Banned Повече от фен
    То трябва да си некъв супер скован робот за да не си намериш приятели в класа

Град
    Destiny Islands
    Цитирай Първоначално написано от Rashugun
    Хъх, защо трябва да намираш " приятели " то т'ва си е доста трудна задача.
    Аз съм за втора година и смело бих заявил, че приятели НЯМАМ. Разбирам се с определен окръг от хора и това е.
    Няма такова животно като "приятел" има само познати с който се разбираш добре, па да не говорим за тея "Най-добри приятели" or whatever the fuck... който след това се оказват "Най-големи врагове" и ми е много смешно как някой момичета си сменят "BFF"-та през ден

Град
    Lap Of The Gods
    Цитирай Първоначално написано от tarlyo
    Не е така. Ако класа ти са чалгясали чернилки от турски произход ? Примерно моя са нещо такова и нямам и грам желание да се сприятелявам с тях.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Град
    Destiny Islands
    Не е така. Ако класа ти са чалгясали чернилки от турски произход ? Примерно моя са нещо такова и нямам и грам желание да се сприятелявам с тях.
    Нищо чудно... то всички момичета и 80% от момчетата са чалгари...

Цитирай Първоначално написано от Spikeey
    Нищо чудно... то всички момичета и 80% от момчетата са чалгари...
    Мразя я тая музика...

Но ако имаш желание с определени хора да се запознаеш, а пък те там са си групичка как точно да го направиш без да се натрапваш ?

Banned Повече от фен
    И ко искаш да ми кажеш, че всеки ден по 5-6 часа стоиш на едно място като паметник и не говориш?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Аз в новия ми клас съм в хубави дружелюбни отношения със всички
    Но пък нямам приятели. Единствено сме на здравей, здрасти, как си и т.н. ии не се караме и т.н.

И ко искаш да ми кажеш, че всеки ден по 5-6 часа стоиш на едно място като паметник и не говориш?
    Не много ясно има с кой да говоря имам и една приятелка, но ми се искаше там и с други хора, но те са на групичка и затова.... Просто явно не съм такъв тип като тях знам ли

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Постепенно се опитвай да се сближиш с тях.
    Например, иди да хапнеш с тях в междучасието, питай ги за разни неща- добашни, уроци, застоявай се повече при тях. Предполагам, че няма да имат нищо против да си в компанията им, щом казваш, че си пасвате.
    Ноо, не си мисли, че ще стане изведнъж. Пък и хората се променят, днес си с тях, утре ще си в друга компания. И все пак, не се отказвай, сближавай се с тях постепенно, все щи постигнеш нещо.
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Като си намериш истинския ФР го поразпитай кфа е обстановката в класа и ако има много деления там гледай по свесничките а у ... ;д ти си знаеш... айде успех

Еми да всичко става постепенно ама сега ми е малко скучно и само гледам как другите там на групички си се водят и във фейсбук си коментират снимките ...

Град
    Destiny Islands
    E какво да пишем? Просто се усмели да ги заговориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си