- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За приятелите в ново училище
Здравейте, въпроса ми е като сте били в ново училище и бързо ли си намерихте приятели и доста ли бяха![]()
Първия месец само с един пич си лафихме, след това и се сдружихме с момичетата от 10 клас и с тях се размотаваме, само трябва да си забавен и винаги ще ти е лесно да си намираш приятели![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Мии да, лесно беше. В началото първата седмица - окей, поопознахме се горе долу, но след 2рата-3тата седмица, като вече всички от класа се бяхме поотпуснали си беше все едно се познаваме от доста време. Ама, ако почнеш да се делиш от другите още в началото, забрави че после ще е лесно да намериш някой, с който с кеф да общуваш. Освен, ако тия дет се делят не са повечко![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Ами ако просто си такъв по срамежлив![]()
Еми аз съм в ново даскало тая година и от 30 човека със 5-6 си лафя засега,но мисля че е достатъчно![]()
Хъх, защо трябва да намираш " приятели " то т'ва си е доста трудна задача.
Аз съм за втора година и смело бих заявил, че приятели НЯМАМ. Разбирам се с определен окръг от хора и това е.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
То трябва да си некъв супер скован робот за да не си намериш приятели в класа
Няма такова животно като "приятел" има само познати с който се разбираш добре, па да не говорим за тея "Най-добри приятели" or whatever the fuck... който след това се оказват "Най-големи врагове" и ми е много смешно как някой момичета си сменят "BFF"-та през денПървоначално написано от Rashugun
![]()
Не е така. Ако класа ти са чалгясали чернилки от турски произход ? Примерно моя са нещо такова и нямам и грам желание да се сприятелявам с тях.Първоначално написано от tarlyo
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Нищо чудно... то всички момичета и 80% от момчетата са чалгари...Първоначално написано от Rashugun
Мразя я тая музика...Първоначално написано от Spikeey
Но ако имаш желание с определени хора да се запознаеш, а пък те там са си групичка как точно да го направиш без да се натрапваш ?
И ко искаш да ми кажеш, че всеки ден по 5-6 часа стоиш на едно място като паметник и не говориш?
Аз в новия ми клас съм в хубави дружелюбни отношения със всички
Но пък нямам приятели. Единствено сме на здравей, здрасти, как си и т.н. ии не се караме и т.н.
Не много ясно има с кой да говоря имам и една приятелка, но ми се искаше там и с други хора, но те са на групичка и затова.... Просто явно не съм такъв тип като тях знам лиПървоначално написано от tarlyo
![]()
Постепенно се опитвай да се сближиш с тях.
Например, иди да хапнеш с тях в междучасието, питай ги за разни неща- добашни, уроци, застоявай се повече при тях. Предполагам, че няма да имат нищо против да си в компанията им, щом казваш, че си пасвате.
Ноо, не си мисли, че ще стане изведнъж. Пък и хората се променят, днес си с тях, утре ще си в друга компания. И все пак, не се отказвай, сближавай се с тях постепенно, все щи постигнеш нещо.![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Като си намериш истинския ФР го поразпитай кфа е обстановката в класа и ако има много деления там гледай по свесничките а у ... ;д ти си знаеш...айде успех
Еми да всичко става постепенно ама сега ми е малко скучно и само гледам как другите там на групички си се водят и във фейсбук си коментират снимките ...
пишете
E какво да пишем? Просто се усмели да ги заговориш!