- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли срамежливо и скромно момче да си има гадже?
Естествено, че може. Като е срамежлив, да не е прокажен?
мое. оти да не мое? ако караш А6 разбира се![]()
да бе.Първоначално написано от ivan_realmadrid
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Как така решихте, че авторът е комплексиран? Българите явно сме толкова умни, че можем да определим душевното състояние на човек на 500 км от нас по 1-2 изречения. Не летете толкова високо в облаците и не си мислете, че сте такива велики анализатори, защото човешкият мозък и състояния за доста сложни и неподдаваеми на първични и тъпи заключения.
По темата разбира се, че може... Обикновено в тия хора точно се крие много .. имаш много какво да научиш от тях.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Може,естествено.
Ами аз съм срамежлива и то мнннн
Но немога да тръгна със всеки дори да ми харесва на вид. Най важното което трябва, да Не е тъп прост и елементарен.
И още по важно..да има мойте интереси!
А такъв въобще няма да срещна. за тва съм се отказала![]()
Всяка връзка е най важно общи интереси......да има нещо което свързва двама и е общо за тях.
Пък и аз съм с малко по странен характер ..така че за мен е напълно невъзможно
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
^Сега ако кажеш и че си девствена, съвсем ще ме фрапираш.
А ще срещнеш има времеПървоначално написано от xKiFlA
ама няма да е идеален във всичко. Има и умни мъже все пак. Да за интересите е вярно.
Уууу, на кака уникалната тяПървоначално написано от xKiFlA
![]()
Остави, освен, че е срамежлива, странна и девствена, е и грамотна!^Сега ако кажеш и че си девствена, съвсем ще ме фрапираш.![]()
Кви 5 години, преди бях мега срамежливия и не можех да обеля дума пред момиче, но като видях, че те сами ме търсят и ме харесват на кафета, дискотеки и много други места, просто си казах, закво да се срамувам и сега се кефя на живота и не ме е срам за нищоПървоначално написано от imjsfd
Иначе понякога не мога да измисля теми за разговор и т.н. и си мълча, но тва в никакъв случай не е от срам![]()
Теб пък кой ти каза че съм девствена бе ..Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
тва дали съм или не съм е мой проблем!
и да..уникална съм
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!