- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Приказка без край с 15 думи (игра)
Пускам играта тук, защото разчитам на въображението на посещаващите, докато във Фън-а би се разводнила.
Играта е Приказка без край с 15 думи. Правилата са прости:
1) Без простотии
2) Всеки пост трябва да е с размер 10 до 15 думи – нито по-малко от 10, нито повече от 15 – приказката се продължава от края на последния пост.
3) Участникът не може да пише нов пост, непосредствено след негов пост. Т.е. Пешо-->Драган-->Драган не може, но Пешо-->Драган-->Пешо – да.
Други обяснения: Броят на изреченията е неограничен (освен теоретичния максимум от 10-15 изречения, понеже не може да имате изречение с по-малко от 1 дума). Може да свършите един пост без да сте сложили край на изречението. Трябва да завършите изречението на предишния пост, ако е оставено недовършено. Може да избирате дали дали да продължите нишката и/или тонът на предишния пост или да го претупате набързо и промените към различен герой/място на действие и т.н.
Заимствах играта от чужд сайт.
Започвам първа:
Кристиян чакаше вече половин час пред входната врата под дъжда, когато загубил търпение…
Вътре ставаше нещо и той го усещаше, но го бе страх да открехне вратата...
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
..след няколко минути колебания, той реши да я отвори и..
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
..откри, че всичко, което беше минало през мислите му беше..
... напълно оправдано. Ива седеше умислена на италианското канапе и четеше бележката от господин...
Х. Това много го притесни, и когато я попита какво пише тя му отговори ...
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
... Всичко стана неочаквано бързо. Нямах време да те предупредя. Майка ме улови в момента, когато...
ми се обадиха по телефона. Тайнствен глас ме посъветва да отида до...
The Devil Fucks like God makes Love.
парка.Изведнъж из храстите изкочи висок,синеок мъж,който се доближи и тихо ми прошепна ...
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
"не се плаши, сега ще ти кажа неща които ще променят живота ти...
и не трябва да го споделяш с никой друг...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
дори с най-близките си ...
Обичам те!19.09.08
===========
Настъпи дълбока тишина между двамата,вятърът шушукаше из между клоните на пролетните дръвчета ...
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
след минути мълчание се разбра, че е настъпил края - 2012 е дошла (![]()
![]()
)
Обичам те!19.09.08
===========
започна да духа силен вятър,валеше като из ведро и гръмотевици обсипваха небето,когато дойдоха извънземните и ги отвлякоха..
-Бяха върху тревата, която издирвахме, Капитане!
-Тези животни пушими ли са, лейтенант? - Капитанът.
-Да видим!....
Капитанът проведе кратко проучване и със дълбоко съжаление установи, че...
Седях там и плаках,
молех се и чаках.
Ти погледна ме и запя
песента за булото на нощта.
индивидите приличат на тях![]()
Разликите бяха почти незабележими. Желанията и мислите не бяха сходни. И тогава...
Кристиян се събуди в Абстиненция, страшна, ужасяваща абстиненция
. Предпочиташе да сънува още 20 кошмара, но не и да се събуди в този ад
Понеже стана дълго и се губи връзката, събрах набързо всичко на едно място и подредих:
Кристиян чакаше вече половин час пред входната врата под дъжда, когато загубил търпени. Вътре ставаше нещо и той го усещаше, но го бе страх да открехне вратата. След няколко минути колебания, той реши да я отвори и откри, че всичко, което беше минало през мислите му беше напълно оправдано. Ива седеше умислена на италианското канапе и четеше бележката от господин Х. Това много го притесни, и когато я попита какво пише тя му отговори:
- Всичко стана неочаквано бързо. Нямах време да те предупредя. Майка ме улови в момента, когато ми се обадиха по телефона. Тайнствен глас ме посъветва да отида до парка.Изведнъж из храстите изскочи висок, синеок мъж, който се доближи и тихо ми прошепна „Не се плаши, сега ще ти кажа неща които ще променят живота ти и не трябва да го споделяш с никой друг...дори с най-близките си „ .
Настъпи дълбока тишина между двамата, вятърът шушукаше из между клоните на пролетните дръвчета. След минути мълчание се разбра, че е настъпил края - 2012 е дошла. Започна да духа силен вятър, валеше като из ведро и гръмотевици обсипваха небето, когато дойдоха извънземните и ги отвлякоха..
-Бяха върху тревата, която издирвахме, Капитане!
-Тези животни пушими ли са, лейтенант? - Капитанът.
-Да видим!
Капитанът проведе кратко проучване и със дълбоко съжаление установи, че индивидите приличат на тях. Разликите бяха почти незабележими. Желанията и мислите не бяха сходни. И тогава Кристиян се събуди в абстиненция, страшна, ужасяваща абстиненция . Предпочиташе да сънува още 20 кошмара, но не и да се събуди в този ад...
Защото следствията са вълните, отмиващи причините. Манипулираш ли бъдещето, владееш миналото. Или беше обратно?
Кристиян беше сам. Усещаше тишината, докато тя не бе прекъсната от...
Чиборашка, нарамила на гръб чували долари и маска на маска.
Защо долари, а не рубли?
чибурашка се стресна щом видя непознатия . тои щеше да го издаде. беше дошло време зя деиствие! извади ножа и ....