.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на Biskfitka
    Бубз просто искаше да каже,че майка й е отказала да й купи тампони,защото мисли,че е девствена и да не си вкарва разни неща там

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Бубз просто искаше да каже,че майка й е отказала да й купи тампони,защото мисли,че е девствена и да не си вкарва разни неща там
    Ехее... някой ме разбраа :P

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Нямам проблеми. Макар, че още не смея да й кажа за последният
    Ще вземе да ми опява , да се притеснява , не искам да й създавам допълнителни грижи.

мм аз мойта мама я имам повече кат приятелка и я питам само кога да го направя с дадено момчее... че сама немога да мисля .. а приятелките ми са едни приятелки.. ама мойта майка е различна... иначе НЕ Й КАЗВАЙЙ ! ... повечето мами се бъркат в живота на пишлеметата си ии може да ти съсипи връсчицата

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не съм в близки отношения с майка ми и не й споделям подробности от личния си живот. Като се замисля на никого не казах за първия си път. На мнение съм, че интимния ми живот си е само и единствено моя работа. Нито е нещо, с което да се хвалиш, нито е нещо ново и необикновено, та да го раздуваш наляво-надясно.
    Колкото до преглед при гинеколог - не е нужно да си правила секс, за да ходиш на гинеколог. Просто кажи на майка си, че искаш да минеш профилактичен гинекологичен преглед. Не е необходимо да има причина за тези прегледи - затова се наричат профилактични.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Пловдив
    е да ама майка й веднага ще се осъмни ако иска просто ей така да отиде на преглед

Според мен по-добре си мълчи и всичко ще е ОК \/

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Цитирай Първоначално написано от boobooboo
    мм аз мойта мама я имам повече кат приятелка и я питам само кога да го направя с дадено момчее... че сама немога да мисля .. а приятелките ми са едни приятелки.. ама мойта майка е различна... иначе НЕ Й КАЗВАЙЙ ! ... повечето мами се бъркат в живота на пишлеметата си ии може да ти съсипи връсчицата
    Ти глава нямаш ли че да мислиш сама

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от bybz
    Аз с моята имам спорове.. всеки път. Направо ми забрани да ползвам тампони ии оправдянието й беше "не са полезни", "не е хубаво да се задържат такива неща в организма.. бла бла"
    и въпреки това аз ходя и си копувам сама

по темата: Не ме е питала. Друг е въпроса, че сериозна връзка до сега не съм имала.. не ме е и виждала с момче, така че.. :]
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Пловидив
    С моята майка се виждам много рядко , попринцип спя в бабката и не се пребирам за да не бъда накрякан за колко съм глупав и си провалям живота като не ходя на даскало блабла.. Но вече съм го правил няколко пъти и съм 80% сигурен , че и майка ми и баща ми знаят за това . Но не ми пука за тяхното мнение аз , съм си аз и те немогат да ме контролират все 1 си иам дистанционно ^^
    1.Отлепи
    2.Оближи
    3.Потопи

OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Цитирай Първоначално написано от bybz
    Аз с моята имам спорове.. всеки път. Направо ми забрани да ползвам тампони ии оправдянието й беше "не са полезни", "не е хубаво да се задържат такива неща в организма.. бла бла"
    и въпреки това аз ходя и си копувам сама

по темата: Не ме е питала. Друг е въпроса, че сериозна връзка до сега не съм имала.. не ме е и виждала с момче, така че.. :]
    И аз ходя да си купувам

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Винаги съм избягвала и продължавам да избягвам тая тема... въпреки че вече съм и голяма де Майка ми попринцип още от малка много ме плашеше с гинеколози, с какво ли не и ме предупреждаваше да внимавам къде какво правя... първия път бил важен... бла бла бла. Общо взето тая тема за секса е табу обаче 1 път имах разни притеснения и не знаех кого друг да попитам за по-компетентно мнение и ща-не ща опрях до нея... Срам ме беше малко и се чудех как да задам по-деликатно въпроса ама тя сама се усети и почна да ме разпитва Очаквах да реагира много бурно, но за моя изненада реакцията й беше напълно спокойна и дори ме укоражи да продължавам, но да внимавам Оттогава рядко говорим на тая тема, но дори и да стане на въпрос някога вече няма да ми е чак толкова криво

Иначе според мен ти не трябва да казваш все още на твойта, след като е толкова консервативна... Можеш сама да си запишеш час при гинеколог и да отидеш без родител да те прегледа - така хем ти ще си спокойна, хем вайка ти няма да разбира
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Е аз го направих за първи път преди няколко дена и още не съм и казал,ама да видим.Мойта е консервативна спрямо секса и ми каза да не го правя докато не стана на 16,ама аз избързах с 1 година и 2 месеца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си