.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

!!!!!!!!!!!!! HELP !!!!!!!!!!!!!!!!

Имам проблем с майка ми!! Кара ме да правя куп неща и ми дава само по 2 часа да седя на комп-а !! И после казва че требе да съм благодарен.Играя WoW главно и играта изиква време моите фр вече имат 3 герои а ас сум на 1вия!?
    Ако Някои има идеи- ДА СПОДЕЛИ

Супер фен Аватара на mlakniwe
    От WoW се затъпява!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    омг... баси проблема!! Ти сигурно си някой пикльо на 12 години, дето само на компа ще седиш ако ти позволят. И кво кат твоите фр имат по 3 героя? Е и?
    Много си е права майка ти...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Супер фен Аватара на radeberger
    Каква трагедия само , че не може да играеш WoW

И какво като имат по 3 героя . И 100000 да имат нещо допълнително дава ли им в живота ?
    Я се стегни и почни да разсъждаваш малко .

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Добре прави майка ти Наистина от WoW се затъпява,както казаха по-горе.Колкото по-молко стоиш пред компютъра,толкова по-добре.На мен чак в 8-ми клас ми купиха компютър и много се радвам за това,защото си изживях хубаво детството.Играех навън,излизах с приятелчета,гонехме се по улиците и беше хубаво...Докато сегашните деца от 6-7 годишни имат компютри и какво?...Пълна тъпня

Град
    София
    Ако те беше родил Трол или Нощен Елф да ти е жал, но тя ти е майка и е много по-важна от твоите детски желания..
    Аз пък ходя на тренировки и не мога да си вдигна героите в DRAGONFIRE и какво? Да съм пуснал тема и да рева?
    Както казах помагай на майка ти, ще има време в което ще седиш по колкото си искаш без никой да ти казва нищо! Ще има и по-хубави игри от WoW.. И се замисли, че твоята майка ти е купила тоя компютър за да научиш нещо полезно от него например, а не да висиш по 15 часа пред някой quest .

Хвани порасни, нищо не печелиш от тая игра!
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

нз на колко си но явно майка ти мисле че не тряя много да висиш пред тея игри щото все едно нищо не правиш а пък зда многото задължения от страна на майка ти може би си единствено дете така ли е?

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Ще се съглася със вас и ще се примиря.Се ше и писни да ми стужнява живота а и последният пост беше най забавен

Ще се съглася със вас и ще се примиря.Се ше и писни да ми стужнява живота а и последният пост беше най забавен

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    да ти имам проблема.. -.-
    Дрън-дрън

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Много голям проблем бе! Играта ти никъде няма да отиде!

оффф пак тоя wow не ви ли писна бе момчета?! Тъпотия кфо и харесвате на тая тъпа играа ??!
    А и майка ти си е мн права да знайш! 2 часа са ти добре щот едва ли искаш цайси от ся пък и по-добре навън с приятели от колкото вкъщи забит на компа

Мега фен Аватара на ameli
    УаУ, страшен проблем.. Порастни най-накрая, огледай се и разбери, че има много по-сериозни неща, от това, че майка ти не ти дава да играеш. И все пак ти дава, 2 часа не са никак малко. Права е жената, все пак мисли за здравето и бъдещето ти
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Di
    тъпи деца..ядосват се за уоу
    не се изказвай неподготвен,прасе

Re: !!!!!!!!!!!!! HELP !!!!!!!!!!!!!!!!

питаш ли ме може да съм момиче и не играя wow ама ти казвам майка ми е същата само по два часа итрябва постоянно да шетам .. мога да ти кажа само едно :: търпи още малко , слушай я .. и тя сама ще ти разреши за нататък повече на компа и доооста по-голяма свобода .. наистина послушай ме от личен опит съм на 99 % сигурна че ще се получи

Re: !!!!!!!!!!!!! HELP !!!!!!!!!!!!!!!!

абе хора голяма работа човека пита за съвет .. а не да го критикувате за играта .. ама наистина майките вибаги са прави .. говори с нея .. не са карайте щото майките от вътре плачат .. и това наистина ги наранява .. като я слушаштя сама ще ти даде по голяма свобода :P [/b]

мен ако питаш с тоя уоу до никъде няма да стигнеш, по добре се възползвай от шанса да имаш майка коятод а я е грижа за теб и не приемай забраната й като опит да те ограничи , а напротив, после ще си и благодарен колкото и да те нерви сега, повярвай ми Относно приятелите ти, ако искаш след 10 години да живееш с тях в мръсна квартира затлъстяващ и никога търсен от момичета и свестни приятели...им подражавай..

Аве №@№@№% к'во против wow сте всички?
    ха, аз играя wow и съм с отличен успех в училище и изобщо като чуя подобни неща и сърцето ме заболява. Wow изобщо не е тъпа игра >.> а тъп начина живот , но всеки си избира как да живее the hell.
    Два часа са малко пък. Някой беше казал " по-добре навън с приятели отколкото забит пред компа" аз пък мога да балансирам между двете и ме съмнява да съм единствена >.> всичките седите по повече от два часа ама айде.
    Fullmetal Alchemist.

"Все ще й писне да ми стъжнява живота.." Абе човек опомни се бе-ако майка ти искаше да ти стъжнява живота мислиш ли, че сега щеше да можеш сега да пишеш в този форум и да се оплакваш като 5 годишен. Тя ти мисли доброто, а когато минеш 18 си проваляй живота коклкото искаш- по 14 часа стой на ден пред УоУ-а, другите 10 ги използвай за спане, да може на другия ден да си по свеж за слудващият куест. Но сега я слушай. Няма да ти навреди

Prodavam wow acc v DragonfireBG vutre ima rogue 80 lvl 5600 gs + 5500 gold i dr ... za cenata shte se razberem za vryzka pi6ete na skype petaka10 ili email petaka10@abv.bg

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ваще са прави , на вън има и по-важни работи отколкото да ми цъкаш на компа по цял ден . То ония игри са реални и са бих казал доста приятни , вместо виртуални измисляци

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Уууу голям проблем имаш с майка си да знаеш . Тя ти е майка и трябва да я слушаш, а не да гледаш колко героя имат твоите приятели.. Тя мисли за теб и я е грижа.. по добре я послушай

Майка ти си е напълно права!
    Наистина след време ще си и благодарен!
    По-добре я послушай сега защото след 10 години
    ще съжаляваш че си си пропилял детството на тоя
    комп. Какво като приятелите ти имат по
    3 героя много важно... Гледай
    истинския живот!А виртуалния
    все някога ще ти омръзне.
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми