- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване..?!
Снощи с гаджето ми тръгнахме да правим нещо, но така и не стана и карахме на "ръчна"..свърши ми в/у дупето и съм сигурна че се избърсах,но ..знаете как е.. плаши ме мисълта да не е влязло нещо отпред и мисля утре за всеки случай да си направя един тест... доста съм се наплашила...
![]()
Колкото повече,толкова повече)
Първо - нищо не е влязло, тия сперматозоиди не са войници, освен, ако някой не ги натика анвътре.
Второ - теста за бременност отчита вярно най-РАНО след 7-мия ден след акта и най-ВЯРНО след 14-тия ден след акта.
Общо взето нямаш никакви елементарни знания за секса, а бързаш да го правиш и ти да не си по-назад.
Което е напълно грешно и можеш да направиш само бели.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Незнам, но ще го направя възможно най - скоро.. защото станало ли е нещо Ескапел действа до 3дни след акта.
Ти май наистина не разбираш какво ти обясняват хората хем питаш, хем не слушаш, дори и да направиш тест, той ще е невалиден и няма да ти помогне да решиш дали да пиеш ескапел или не, то ако ставаше така... още повече че тестовете отчитат най-рано на 7 и още по-сигурно на 14-тия ден, защото оплождането на яйцеклетката не става за секунди, това е биологически процес отнемащ известен период от време... образовайте се поне малко преди да задавате въпроси....Първоначално написано от estellle
Авторката/авторът ме изпревари с отговора сиПървоначално написано от sunnymoon
![]()
Хаха, не говорих за себе си, а за отговора който получих след като отговорихИзобщо немога да ви разбера проблема.. исках съвет, а се заяждате ;]
..надявам се![]()
шегуваш се...Първоначално написано от estellle
![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Хахах, да разбира се.. много ми е забавно наистина ;dПървоначално написано от OldSchoolRebel
Спокойно, както някой каза, няма как да влязат сами, трябва "някой" да ги вкара. Не се притеснявай, не става чак толкова лесно.Първоначално написано от estellle
Все пак, човек като не е сигурен в нещо важно и се притеснява, нормално е. : )))
"Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."![]()
Да.. поне ме разбираш![]()
ХахахаПървоначално написано от kadishona
![]()
Скъпа estellle нищо ти няма не си бременна знам какво е чувството да се претесняваш и да не осъзнава, че се претесняваш за неща, който е почти невъзможно да се случат ...и недей да пиеш хапчетата против забременяване като бонбончета те са в краен случай
![]()
![]()