.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Ситуация

Ситуация

нхгъ

Град
    Пловдив
    Според мен те има за специална "приятелка" и го вълнува само секса с теб.Чакай да изкарам малко боб и да гадая . Ние от каде да знаем? Поговори с него!!
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Супер фен Аватара на Di
    иска секс
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мъжко мнение? Да, ти си специалната приятелка.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Мъжко мнение? Да, ти си специалната приятелка.
    какво ще рече това

и другото което пропуснах да попитам беше,дали ще му омръзна бързо,защото една приятелка смята,че сексът щял да ни сближо повече .. Има ли някаква вероятност да се привържо по този начин към мен?

Град
    Пловдив
    Да се привърже към теб само с секс ? Възможноста момче да се привърже от секса е 1% от 1000 % . Така ,ще се привърже ,че ще те има само за секс приятелка. По добре не си прави експерименти.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Цитирай Първоначално написано от TedinCetyYy
    и другото което пропуснах да попитам беше,дали ще му омръзна бързо,защото една приятелка смята,че сексът щял да ни сближо повече .. Има ли някаква вероятност да се привържо по този начин към мен?
    ще сближи ку*а му с путк*та ти... така те мисли за к*рва,като му пускаш винаги..,не си ли чувала че тряа са правиш на недостъпна.ако ти са доебе и аз ти предложа да дойда и да ти го нахакам в путката ще се съгласиш ли бе.ИЗВОДА Е ЧЕ ИЛИ СИ К*РВА ИЛИ СИ ЛУДА
    Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nniicckkoo
    Цитирай Първоначално написано от TedinCetyYy
    ще сближи ку*а му с путк*та ти... така те мисли за к*рва,като му пускаш винаги..,не си ли чувала че тряа са правиш на недостъпна.ако ти са доебе и аз ти предложа да дойда и да ти го нахакам в п****та ще се съгласиш ли бе.ИЗВОДА Е ЧЕ ИЛИ СИ К*РВА ИЛИ СИ ЛУДА

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ключ?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми