- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ситуация
нхгъ
Според мен те има за специална "приятелка" и го вълнува само секса с теб.Чакай да изкарам малко боб и да гадая. Ние от каде да знаем? Поговори с него!!
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Мъжко мнение? Да, ти си специалната приятелка.![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
какво ще рече товаПървоначално написано от OldSchoolRebel
и другото което пропуснах да попитам беше,дали ще му омръзна бързо,защото една приятелка смята,че сексът щял да ни сближо повече ..Има ли някаква вероятност да се привържо по този начин към мен?
Да се привърже към теб само с секс ? Възможноста момче да се привърже от секса е 1% от 1000 % .Така ,ще се привърже ,че ще те има само за секс приятелка.
По добре не си прави експерименти.
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
ще сближи ку*а му с путк*та ти... така те мисли за к*рва,като му пускаш винаги..,не си ли чувала че тряа са правиш на недостъпна.ако ти са доебе и аз ти предложа да дойда и да ти го нахакам в путката ще се съгласиш ли бе.ИЗВОДА Е ЧЕ ИЛИ СИ К*РВА ИЛИ СИ ЛУДАПървоначално написано от TedinCetyYy
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Първоначално написано от nniicckkoo
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха![]()
ключ?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't