.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

омръзна ми

Имаше едно момче,което мразех и ме дразнеше .. сега стоя и плача за него !
    Познавам го от няколко години и винаги съм си мислила , че няма по-голям простак от него .. и това лято всичко се обърна .. започна да ми говори колко красива съм била .. мислих , че пак ми върти някъв шибан номер и не му вярвах .. предложи ми по скайп .. не му вярвахх ! докато не излязохме .. Целуна ме , видях го в тотално нова светлина ! Беже толкова нежен , никога не съм предполагала за тази негова страна . и така .. тръгнахме .. влюбих се супер много в него. Мина една седмица , нах-хубавата седмица в целия ми живот . И след нея нещо се промени .. 3 дни не се бяхме видяли . Излязох , видях го да върви към мен . Нямах търпение да го гушна и да го целуна , сърцето ми щеше да изкочи, а той ме подмина с възможно най-хладна физиономия и каза "Пиши ми довечера по скайп , трябва да говоря с тебе" .. прибрах се , писах му и той каза " не искам да ходим,само приятелство.Просто ми омръзна,писна ми " .. нямах намерение да плача и да ставам на парцал заради поредния умрялко и казах просто ОК . Беше ми супер тъпо.Минаха дни,седмици,месеци .. забравих го . Докато един ден не ми писа отново и започна пак със старите си приказки .. пишехме си всяка вечер .. докато един ден просто спря да ми пише. Разбрах,че е тръгнал с някакво момиче . Беше ми супер мега гадното , но мина . Запознах се с едно друго момче .. красив и адски свестен .. мечтата на всяко момиче .. бях супер щастлива , понеже ми предложи .. и нали тръгнахме .И на следваща вечер .. бившия ми пак ми писа !!! аз разбира се му отговорих .. от зарибявки на зарибявки и дойде в нас .. каза,че това че е скъсал с мене не значи,че вече не ме харесва или че чувствата му са се променили .. незнаех какво ставаа .. ;х той ме прегърнаа и със същата тази усмивка ме гледаше в очите .. целуна ме .. Дойде време да си тръгва ии аз го изпратих , при което получих още няколко целувки .. ; [[ [h] беше ми супер кофти за момчето с което тругнах .. и го зарязах .. ! ; [[ и от тази чечер до сега ми една седмица през която нито съм виждала бившия си , нито съм го чувала .. в квартала го няма , я скайп и fb също не влиза .. а самочувствието ми е ми прекалено голяма за да се унизя да му се обадя .. дори незнам какво правя с него и какво следва оттук нататък .. ;[ КАКВО ДА ПРАВЯ .. ? правилно ли направих като зарязах другото момче , заради някой който незнае какво иска ? ; [

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Тъпа беее, тъпа Предала си свястното момче само щото бившия знае как да те върти...Бруталното зле си, като не се усещаш А иначе заеби бившия и не поддържай никакъв контакт с него
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    бившия ти яко се ебава с теб а ти си много тъпа и му се хващаш а онзи е бил сигурно добро решение но не си го оценила
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Виж земи му бий шута на то клоун бившияти и се хвани с някое наистина свясно момче не като тоя изруд да се ебава с гтебе през седмица две

Голям фен
    Старите хора са казали,че каквото сами си го направим и цяло село няма да може
    Много глупаво от твоя страна да зарежеш момчето,което е било свястно,за да тръгнеш след гъза на бившия.Повече от ясно е,че не го интересуваш,а те разиграва само.

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    ето защо заради някои наши ,,умни'' постъпки страдат свестните момчета ..щото не можем да ги оценим заради някакви тъпунгери (бивши)
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Ако ти беше "прекалено голямо самочувствието", нямаше да позволиш да си нечия държанка.

По-интересното е как си се държала с другото момиче по същия начин, по който оня малоумник се държи с теб.

Супер фен
    После свестните момчета били виновни.....
    Този те разиграва яко. Зарязали са го и сега си търси някоя, я за седмица-две, докато не намери някоя друга, а ти заряза свястното момче.
    ЧЕСТИТО!

Момиче, момичеееее, супер тъпо си постъпила, но станалото, станало, нищо не можеш да промениш.
    Моя съвет: Зарежи бившия ти и следващия път когато ти пише, игнорирай го, добре ще е да го блокираш, просто да забравиш, че съществува и си гледай живота............ : )
    Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]

Следващия път, като ти пише, не му отговаряй. Кажи му, че ти е писнало да те разиграва. И наистина, ако имаше самочувствие, нямаше да му се връзваш. Ама ако много ти харесва да му играеш по свирката и той да те върти на малкия си пръст, давай, не прави нищо.

Цитирай Първоначално написано от puhi14
    предложи ми по скайп ..

Цитирай Първоначално написано от puhi14
    Нямах търпение да го гушна и да го целуна , сърцето ми щеше да изкочи, а той ме подмина с възможно най-хладна физиономия и каза "Пиши ми довечера по скайп , трябва да говоря с тебе" .. прибрах се , писах му и той каза " не искам да ходим,само приятелство.Просто ми омръзна,писна ми " ..
    И ето тук се отказах да чета. Дори няма смисъл да коментирам, защото само ще си изхабя клавиатурата. Той просто те разиграва, а ти си достатъчно глупава, за да му се вържеш.
    Какво да правиш? Спри да живееш в скайп! Бъди малко по-умна!
    You're frozen
    When your heart's not open..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    По-интересното е как си се държала с другото момиче по същия начин, по който оня малоумник се държи с теб.
    За съжаление това е обичайният резултат в подобни ситуации. Нараненият започва да се държи към другите като този, който го е наранил. Може би някаква защитна реакция.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Оо,колко си проста
    Брях,брях

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Стига сте го обиждали момичето бе олигофрени , не виждате ли че е объркана .. явно много го харесва и може би обича това момче което я разиграва..тя се надява някой път да се съберат за това позволява да я разиграва,авторке,стегни се и приеми фактите,това момче не е за теб! Ти имаш чувства към него а той те има като нещо с което да си запълни свободното време , когато няма момиче до него или просто му е скучно и ти пише и те разиграва,вместо ти да го разиграваш той теб разиграва
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Съгласен с Blinded Angel, но да обясня защо му е толкова тъпо мнението - на всеки тук му е ясно, че първия /бившия/ НАИСТИНА е такъв простак, за какъвто си го смятала в началото. Просто се ПРЕСТРУВАЛ на добричък за да те зариби.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Коментарът ми ще е доста остър,за което ти се извинявам.Но някой трябва да ти "набие" истината в очите,защото си твърде глупава и наивна,за да я разбереш.
    Това момче е използвач.Доказва ти го със всяко свое действие.Не знам как не си го разкарала завинаги.Не виждаш ли?Търсите,когато му скимне и когато друга не му се връзва.А ти винаги се връзваш,затова и те търси.Дай му да разбере,че не си толкова лесна.Как?Лесно.Следващият път,когато те потърси,му кажи,че няма да излезеш с него,кажи му да не те търси повече.Блокирай го от всякъде,направо.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    14 годишните как ги разиграват.. (rofl)
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    14 годишните как ги разиграват.. (rofl)
    м да .. мнг смешно нали ..

Изясни си първо кого харесваш/обичаш повече? Спри се на едното момче.От това,което каза,разбрах,че единия е супер свестен, а другия пълен мухльо, който се прави на големия playboy.. Моят съвет е да не се връзваш на първия каквото и да става.Трябва да имаш повече достойнство.Не може да продължава вечно да те разиграва.
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

повечето по-горни мнения са ''оо колко си глупава .. как може тфа как може онова'' .. момичето явно е разбрало грешката си и незнае по кой път да поеме .. а вие само и натяквате за грешката и .. нормално е всички правим грешки .. авторке тва което трябва да направиш е да игнорираш от всякъде ония използвач да се извиниш на свясното момче .. а дали ще се върне при теб е друг въпрос .. ти си длъжда да му се извиниш за постипката си .. и да гледаш напред .. каквото стане стане .. само помни не позволявай да те разиграват така .. това е моя съвет .. дали ще го вземеш в предвид или не .. ти си решаваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си