.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Дали..?

Голям фен Аватара на Sevdito

Дали..?

Ще бъда колкото се може по-кратка..Преди повече от година,бях направила тема за това момче,колко много го харесвам,но проблема беше,че е надувка и това ме спираше да говоря с него,за да не бъда отблъсната,макар че не съм грозна..и сега след повече от година,не само той,но и цялото у-ще знае за чувствата ми към него (за съжаление) но както и да е..аз продължавам да бъда луда по това момче,а той сега, след като узна за това,почна по-често да минава,там където ние имаме час,петъка пред мен мина с две момичета (след това се обърнал да види дали гледам,приятелките ми го казаха),за да ме подразни и за да го ревнувам явно...Та въпроса ми е,дали това момче почнало да има чувства към мен или само си въобразявам.Вие какво предполагате...?

Ама като минава, усмихва (или подобни) ли ти се или си вирва носа?

Ами различно...има моменти в които като ме види и му виждам 24 каратовата усмивка (незнам дали е заради мен) ,но има и моменти напр. в петък тъкмо тръгвам към даскало и го гледам там стои с приятелите си и аз нали догато стигна до тях,той постоянно се въртеше като пумпал и аз почти като стигнах до тях той гледаше към мен някак си по така сериозно и надолу и такмо нали ги минавам и приятелката ми го чула(все те ми докладват,аз малко глуха се падам ),че казва на приятеля си да извика неговото име зад мен и се смял(между другото всички негови приятели,като ме видят ме викат с неговото име..ужас)

Ами според мен, може би те харесва, не толкова колкото ти него, но явно си му симпатична, а знае ли се след време какво може да стане...: )
    Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Чувства на дали но сигурно те харесва
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Според мен той щом знае за чувствата ти към него и ако той изпитваше симпатия към теб и би искал да се получи нещо между вас щеше да ти каже.. Явно просто му харесва да има фенка и нищо повече
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на sasha_90
    В никакъв случай не се хващай.Той няма чувства към теб.Вероятно те зарибява,за да види какво ще направиш.Добре знае,че имаш чувства и използва този факт,за да те върти.Внимавай!

Re: Дали..?

Цитирай Първоначално написано от Sevdito
    ..Преди повече от година,бях направила тема .?
    Регистрирана си на 6 Февруари 2010. Не че нещо, ама...
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Оф и аз незнам,какво да мисля..Днеска,като тръгвах за другия час и той беше зад мен с приятелите си и подсвиркваха,за да се обърна,но аз не се обърнах..предполагам щяха да ми се изсмеят,ако бях се обърнала,затова не го направих.После,след часовете с приятелките ми ходихме на центъра и бяхме седнали там на една пейка и както винаги бърборя на приятелките ми за него и изведнъж като се обърнах го видях и надявам се,че не е чул(защото се обеснявах,че искам да имам деца от него ) И изведнъж го гледам с приятелите му сядат на отсрещната пейка (много се учудих,той обикновенно не сяда по пейки) и аз за да не стане така че,все едно стоя заради него там и чакам за да стане и да тръгна след него,станахме първи с приятелките ми и си тръгнахме и сега се чудя дали заради мен седна на оная пейка или просто за да чакат някой..

Че питай го.!
    Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]

Може би след като е узнал за това твое увличане по него се е загледал в самата теб и те е намерил за симптарична. Понякога и момчетата са срамежливи и това може да е причина нищо да не ти каже.

Според мен се прави на гъзар.Не е изключено и наистина да е започнал да те харесва,но тогава защо просто не дойде при теб да се запознаете и така нататъка...
    You laugh because I am different
    I laugh because you're all the same.
    ~Cliff Burton!<333
    ~Ronnie James Dio!<333

Според мен, най добрия начин да разбереш е да отидеш при него и да изясниш всичко. Няма защо да се срамуваш !
    be different ..
    be your self ..

Град
    Пловдив
    При всички положения се забавлява от факта, че имаш чувства към него и той го знае. Дали има някакви намерения или не е спорен въпрос според мен. Мисля, че няма да предприеме нищо и за напред, а просто ще се забавлява с фенката си. Сега ще ти кажа 100%-тово лекарство в случая. Надъхваш се един ден. Може да пробваш и с едно водка преди даскало (сериозен съм!). Помага наистина много. Отиваш при него в удобен момент и почваш да му говориш на харабия. Ама много сериозно, без да се плюнчиш и му казваш - Знам, че си разбрал за чувствата ми, те всички вече знаят. Пускаш ми постоянно някакви запалки. Ако имаш някакви намерения, ОК! Ако ли не, моля те, не ме занимавай! В резултата съм убеден 100%! Той очаква всеки път да навеждаш глава и да се срамуваш. Не е много добре от негова страна и от страна на приятелите му, но добре знаеш, че има всякакви хора. Сега като те види толкова сериозна и пряма, първо ще се засрами и директно ще го смачкаш и второ ще му направиш страхотно впечатление с инициативата си, което прави впечатление на всяко едно момче, особено тия надуфките. Давай смело! В края на краищата каквото и да стане, той ще е смешни, не ти! Успех!

Цитирай Първоначално написано от NeRoX
    При всички положения се забавлява от факта, че имаш чувства към него и той го знае. Дали има някакви намерения или не е спорен въпрос според мен. Мисля, че няма да предприеме нищо и за напред, а просто ще се забавлява с фенката си. Сега ще ти кажа 100%-тово лекарство в случая. Надъхваш се един ден. Може да пробваш и с едно водка преди даскало (сериозен съм!). Помага наистина много. Отиваш при него в удобен момент и почваш да му говориш на харабия. Ама много сериозно, без да се плюнчиш и му казваш - Знам, че си разбрал за чувствата ми, те всички вече знаят. Пускаш ми постоянно някакви запалки. Ако имаш някакви намерения, ОК! Ако ли не, моля те, не ме занимавай! В резултата съм убеден 100%! Той очаква всеки път да навеждаш глава и да се срамуваш. Не е много добре от негова страна и от страна на приятелите му, но добре знаеш, че има всякакви хора. Сега като те види толкова сериозна и пряма, първо ще се засрами и директно ще го смачкаш и второ ще му направиш страхотно впечатление с инициативата си, което прави впечатление на всяко едно момче, особено тия надуфките. Давай смело! В края на краищата каквото и да стане, той ще е смешни, не ти! Успех!
    Идеята ти ми харесва,но да не стане,така че,да се изложа и да ми се изсмее в лицето и после ПАК да се разчуя из цялото у-ще.. (Иначе,ако стане нещо,още утре бих пробвала номера )

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от NeRoX
    Идеята ти ми харесва,но да не стане,така че,да се изложа и да ми се изсмее в лицето и после ПАК да се разчуя из цялото у-ще.. (Иначе,ако стане нещо,още утре бих пробвала номера )
    Излагането е невъзможно в този случай. Ако има някой изложен - това ще е твой. Рискуваш да получиш малко смях (може и да е леко подигравателен) с отговор от типа на "Нямам никакъв интрес!" или нещо от сорта, но ти си подготвена. Веднага му забиваш - "Тогава, моля те не ме занимавай повече", врътваш гъзъ и наобратно. Ще остане с пръст в устата. И да се разчуеш - първо, няма да ти е сефте второ - клюката ще е в твоя полза. Действай утре или когато можеш и сподели резултата!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Въобразяваш си. И си грозна.

Защо - не ми се обяснява. Прекалено елементарно е.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    И си грозна.
    Не,не съм. ; )))

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Не,не съм. ; )))
    Prove it, then

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ще помисля тая вечер,и ще видим какво ще направим по въпроса.......

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    надали.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    попитай го .

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си