При всички положения се забавлява от факта, че имаш чувства към него и той го знае. Дали има някакви намерения или не е спорен въпрос според мен. Мисля, че няма да предприеме нищо и за напред, а просто ще се забавлява с фенката си. Сега ще ти кажа 100%-тово лекарство в случая. Надъхваш се един ден. Може да пробваш и с едно водка преди даскало (сериозен съм!). Помага наистина много. Отиваш при него в удобен момент и почваш да му говориш на харабия. Ама много сериозно, без да се плюнчиш и му казваш - Знам, че си разбрал за чувствата ми, те всички вече знаят. Пускаш ми постоянно някакви запалки. Ако имаш някакви намерения, ОК! Ако ли не, моля те, не ме занимавай! В резултата съм убеден 100%! Той очаква всеки път да навеждаш глава и да се срамуваш. Не е много добре от негова страна и от страна на приятелите му, но добре знаеш, че има всякакви хора. Сега като те види толкова сериозна и пряма, първо ще се засрами и директно ще го смачкаш и второ ще му направиш страхотно впечатление с инициативата си, което прави впечатление на всяко едно момче, особено тия надуфките. Давай смело! В края на краищата каквото и да стане, той ще е смешни, не ти! Успех!