- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хората вярно казвали,че само приятел става предател...
Ами незнам какво да ти кажа..Прочети това което съм ти написала тук за моята история.. помисли, може да срещнеш нещо познато понеже е същото, но за другата страна. При мен се получи същото, само че аз бях на мястото на приятелката ти.Имах и продължавам да имам една приятелка вече 10год. (запознахме се когато се преместих в града и бях 3 клас) на която мога да доверя абсолютно всичко - дори и убийство и знам, че за нищо на света няма да ме предаде както и аз нея.Но поради стечение на обстоятелствата малко след като се запознахме .. да сме били мобежи 5-6 клас се очуждихме.. не сме се карали.. скараха се хората които излизаха с нас ии понеже деца още никои нищо не разбира.. кои прав кои крив.. та тя застана зад сестрата на приятеля й, а аз зад братовчедка ми.. и така се очуждихме, не сме се карали просто не контактувахме чак толкова.Мина се време.. Всяка си имаше "компания" така да го кажа.. Аз си имах друга приятелка, уж най-добра, но нещо отвътре си ми казваше, че в никакъв случай немога да й имам такова доверие.Дребни неща да, но по-сериозните ги пазех само за себе си.Ии така със старата ми пр-ка в гимназията пак се оказахме в един клас, взехме да се сближаваме, да излизаме пак, да си споделяме.И в един момент аз самата се осетих, че пренебрегвам другото момиче (както теб те пренебрегват в момента), защото отново имам на кой да споделям, имам кой да ме изслушва и да ме подкрепя.Докато до тогава получавах само изслушване и тук там някоя критика.Никаква подкрепа или насокаПървоначално написано от maybeline
.. Абе общо взето поговори с нея ако има начин. Защото аз като се опитвах да обесня защо става така никой не ме слушаше.Това момиче беше толкова избухливо и твърдоглаво, че няма значение какво и обясняваш, тя си знае, че има само една истина и това си е нейната без значение в действителност дали е така или не
![]()