Здравейте.. предварително искам да кажа, че пиша, защото ми е трудно, и искам просто да споделя, и дано така ми олекне малко, моля не ме нападайте!
Всичко започна миналата година, тогава бях на 13 ( 7клас ) започнах да пуша и да пия малко ( предимно бира ), не изкарвах добри оценки, ниска даже 3-ки от време на време 4-ки... влязох в механо, и нещата станаха още по зле, тук просто е ужасно...вече имам 7 отсътвия, а не ходих 2 седмици на у-ще, без да знаят родителите ми, но ги извиниха, та както и да е, също и се разминах от наказание, защото имам вече три сбивания.. абе ужас е в тфа механо, та не не знам дали ше издържа до втория срок, искам да свърши годината и да вляза в някое авто да не хода на даскало поне.., и както и да е, та вече почнах и да пуша на седмица един, максумум двапъти ( рядко два ) трева.. спрях да ходя на волейбол, който тренирам от 4 години.. с нашите се карам всеки ден минимум 4-5 пъти, направо е ад.. не знам защо, но всякаш така ми е по добре, като гледам как по големите, пушат, трева и цигари, пият, ходят по дискотеки, не ходят на даскало и тн., тяхни живот е рай... жалкото е, че някоя от тях, които завършиха тая година влязаха в университети

, но аз едвали ще успея.. макар, че искам живот като тяхния.. хах... и най-жалкото, може би е, че съм само на 14...

та това е мерси на всички, които я прочетоха