.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен
    Има някаква надежда за теб, макар и минимална. Щом осъзнаваш грешките си, значи има надежда. В темата ти казаха какво да направиш, вече всичко зависи от теб! Вземаш живота си в ръце и така...

Град
    МайнаTown

Re: Пропадам...

Цитирай Първоначално написано от ivcho96
    Здравейте.. предварително искам да кажа, че пиша, защото ми е трудно, и искам просто да споделя, и дано така ми олекне малко, моля не ме нападайте!
    Всичко започна миналата година, тогава бях на 13 ( 7клас ) започнах да пуша и да пия малко ( предимно бира ), не изкарвах добри оценки, ниска даже 3-ки от време на време 4-ки... влязох в механо, и нещата станаха още по зле, тук просто е ужасно...вече имам 7 отсътвия, а не ходих 2 седмици на у-ще, без да знаят родителите ми, но ги извиниха, та както и да е, също и се разминах от наказание, защото имам вече три сбивания.. абе ужас е в тфа механо, та не не знам дали ше издържа до втория срок, искам да свърши годината и да вляза в някое авто да не хода на даскало поне.., и както и да е, та вече почнах и да пуша на седмица един, максумум двапъти ( рядко два ) трева.. спрях да ходя на волейбол, който тренирам от 4 години.. с нашите се карам всеки ден минимум 4-5 пъти, направо е ад.. не знам защо, но всякаш така ми е по добре, като гледам как по големите, пушат, трева и цигари, пият, ходят по дискотеки, не ходят на даскало и тн., тяхни живот е рай... жалкото е, че някоя от тях, които завършиха тая година влязаха в университети , но аз едвали ще успея.. макар, че искам живот като тяхния.. хах... и най-жалкото, може би е, че съм само на 14... та това е мерси на всички, които я прочетоха

Благодаря че ми даде стимул да живея !

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    По принцип подхождам със сарказъм към същества като теб, но ще ти го кажа в прав текст - дискотеките, цигарите, алкохола, наркотиците, дори секса с яки кyрви - това не е Рай. Това е заблуда за 5-6 години, след която осъзнаваш, че нямаш нищо. Спри, докато още имаш шанс.
    Много точно казано

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Spikeey
    Аз пуша трева и не съм пропаднал.
    Какъв оксиморон само...

По темата:
    Ако не си помогнеш сам, няма кой да ти помогне. Колкото и банално да звучи, това е истината. Ти си избираш - или ставаш поредната необразована утрепка, или тръгваш по другия път, изучаваш се и ставаш интелигентен млад човек. С тревата и ниските оценки до никъде няма да стигнеш. Изолирай се от вредната компания и прояви малко характер...

Само не разбрах каква е логиката да се местиш от механото в автото при положение, че във второто не се учи...

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Не си губи времето в размисли, ами се стягай и подреди живота си!! Ще ти трябва воля, за да спреш цигарите и тревата, но трябва да го направиш! Стегни се! Ходи редовно на даскало, учи си уроците и направи така, че вашите да се гордеят с теб! Замисли какво искаш да правиш след като завършиш, казваш, че големите са ги приели в университети .. защо и теб да не те приемат, ако си седнеш на задника?! Повярвай ми, ще имаш време за забавления след, като завършиш, сега му е времето да се учи, за да можеш да следваш там, където искаш и да си уредиш живота ... наистина още си в началото, всичко може да се поправи, но не отлагай, защото после ще е прекалено късно!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ти сам трябва да се мотивираш. Просто съм се убедила, че нито родителите, нито учителите, нито приятелите ( дори и най-близките ) не могат да те накрат да учиш и да се отървеш от лошите си навици.
    Стегни се. Ти си само на 14, не си проваляй живота още от сега. Имаш време да се поправип. По-късно ще съжаляваш ако продължаваш да се вайкаш колко си пропаднал.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си