- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- nadutite guski v moq klass...
как да се предпазя от непрекъснатите нападки на надутите и завистливи патки от моя клас....преживях толкова голяма зявист от тяхна страна и от едно самоуверено и щастливо дете се превърнах в затворено депресирано момиче...винаги съм била толкова учтива с тях но те винаги са ме използват...винаги намират начин да ме наранят и ми писна да съм искрената и наивна глупачка.. нз как да спра не искам да ги забелязвам но не мога ...искам да съм като скала студена към тях и да не ми пука ала не ми се получава...КАКВО ДА ПРАВЯ??КЪДЕ ГРЕША?![]()
надувай се и ти дигни си самочувствието , те виждат че си с ниско самочувствие и се базикат с тебе ,от личен опит дигниго и ще видиш как ще се отнасятне ги мисли това ти е грешката гледай на пред
![]()
споко
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Според мен ти си затворено момиче което не е отворено за нови неща ! Ако искаш съученичките ти да има уважение трябжа да си по агресивна към тях ( по студена и игнорираща ) и да започнеш да се занимаваш с момчетата! ! Ако се харесаш на тях те ще те защитават до една степен !
ПС:Тва е от моита гледна точка на момче!
420!!!! тези които не знаят какво значи това числи изпусат много !
ами така сиПървоначално написано от bob4oto1
споко
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Доста точна обзервация, съгласен съм.Първоначално написано от bob4oto1
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Благодаря ((: ще опитам