.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на Moderatorius
    И аз се държа студено, но за мен това е правилният начин. Достатъчно съм голяма, че да сдържам емоциите си, т.е. аз не ги сдържам, просто не съм толкова емоционално същество. Той пък е лигав, но за щастие аз не съм станала като него, че тогава щяхме да сме противни за целия свят.

На дали отблъсква всички момичета.. Може би само лигльовците.. ;dd

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами това, че не повтаряш на някого през 5 минути "обичам те", не е лошо качество и според мен тези които си повтарят че много се обичат обикновено не влагат смисъл в това, което казват. + това, има всякакви животни. Ако не обичаш някого не е нужно да му казваш "обичам те!" щото уж ходите и "така трябва".

Е разбира се както преди мен казаха, ако се държиш дръпнато и студено, нормално че на приятелят ти няма да му е особено приятно..
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Че ти си идеална бе
    пп. Разбира се, че не е проблем, подобно поведение на твоето е идеално

Супер фен Аватара на Di
    момчетата обичат да се интересуваш от тях,но не в някаква вманиачена степен
    не се изказвай неподготвен,прасе

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Мен не би ме отблъснало, дори би ме изкефило подобно поведение. Значително по-зряло е.
    Подкрепям
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

и според мен това е положително качество и не би трябвало да отблъсква момчето ... но всеки с вкуса си де

Senior Member Повече от фен
    Град
    Пазарджик city
    Дай да се запознаем ;дд

Re: Това отблъсква ли момчетата?

Цитирай Първоначално написано от Siannaa
    Здравейте!

Искам да попитам дали с това мое поведение отблъсквам момчетата.

Момчетата си мислят,че връзката ни ми е безинтересна и т.н само ,защото не съм свикнала да повтарям ''обичам те'' през 5 минути, не му вися постоянно на врата и просто не се лигавя.
    Явно това отблъсква момчетата покрай мен..

Просто не мога да се отпусна до такава степен,че всяка моя втора дума да е нещо лигаво и банално.

Мечтаното поведения

anonymous708973
    Guest
    Не знам как преценихте от нейното субективно мнение, че е мечтано поведение.
    Повечето от вас обичат нежността и няма да ви е приятна липсата на усещане за близост, сигурна съм

Пак казвам, не съм от тези, които казват "Обичам те" през 5 минути, та дори всеки ден... не съм от лигавите, които си висят на врата на гаджето постоянно.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Преди малко намерих това и мисля че е много по темата:
    Как да подхранваме любовта - всеки ден
    от Целувката:*
    на 15 ноември 2010 г. в 17:33
    Да покажеш, че обичаш някого, се постига с онези малки неща, които съпътстват ежедневието ни. Това не означава да засипвате любимия си с картички или подаръци всеки ден. Вместо това се фокусирайте върху онези аспекти на отношенията ви, които често, може би, пренебрегвате. Прочетете кои са 5-те тайни, които внасят живот в любовта - всеки ден:

Докосвайте се

Лесно е да се забрави за онези малки неща, които са всъщност толкова важни – като това, да се докосвате един друг – да погалите партньора си по бузата, да му разтриете раменете след тежък ден, да го хванете за ръка, докато разговаряте или гледате филм...Този прост жест може да предизвика тръпка по гърба му или да помогне да изградите емоционален мост помежду си, когато спорите, така че не забравяйте да прегръщате, да притискате, да целувате – всеки ден.

Смейте се заедно

Не е необходимо да сте комици, за да се забавлявате с партньора си. Хуморът наистина е много важна част от здравите връзки. Той дава цвят, аромат, живот на тези дълги години, които планирате да останете заедно. Често, когато чувството за хумор липсва, връзката става скучна, сива и разочароваща.Ако не ви “идва отвътре” да сте забавна, научете някой виц и го разкажете на любимия си. Или направете нещо смешно-глупаво, като например да му вземете пържолата от чинията, когато се е разсеял за момент. Измислете си някакви “глупави” игри, които може да играете заедно и ви карат да се заливате от смях. Каквото и да е това, което може да накара партньора ви да се смее от сърце, правете го често.

Насърчавайте го

Колкото и егоистично да изглежда, всеки се нуждае от внимание и одобрение, за да се чувства обичан. Всеки ден казвайте на партньора си колко се гордеете с него и му давайте конкретни примери, за да покажете, че го цените.Независимо дали става въпрос за работата му, за това как се е справил в конкретна ситуация или за несръчните му усилия да ви помогне в домакинската работа, не пестете милите думи.Кажете му още колко добре изглежда с тази риза или как приятно ухае. Като подкрепяте самочувствието му не само ще направите връзката си по-здрава, но ще му помогнете да бъде онзи успешен човек, който трябва да бъде.

Изразявайте несъгласие, когато има смисъл

Това, че сте във връзка не означава, че трябва да променяте самоличността си. Всъщност, и вие не би трябвало да се обвързвате с човек, за когото смятате, че трябва да се промени, защото това няма да се случи. Вместо да губите самоличността си, бъдете личност. И двамата сте влезли в тази връзка като уникални човешки същества и това трябва да се запази така. Това, разбира се, не отрича компромисите, но пък и няма правило, което да гласи, че двойките трябва винаги да са съгласни един с друг. Бъдете откровена за това, как се чувствате, преценявайте кога да направите компромис в някаква ситуация, но никога не се отказвайте от самоличността си и не очаквайте вашият партньор да го направи.

Мечтайте заедно

И двамата имате мечти и стремежи – както по отношение на връзката си, така и всеки за себе си като личност. Мечтите са средството, чрез което невъзможното става възможно, страхът от провал изчезва и успехът става неизбежен. Когато мечтаете, оставяте всички ограничения на реалността зад гърба си и се изпълвате с въодушевление, което може да ви накара да направите положителни промени в живота си, за да постигнете целите си.Подхранвайте мечтите. Когато имате мечти и планирате осъществяването им – независимо дали става въпрос за екскурзия в чужбина или за покупка на нов дом, вкарвате тръпка в отношенията, а пулсът на връзката ви става стабилен – гаранция за дълъг съвместен живот.

tia.bg

И да и аз бих загубил стимул и желание като не виждам знаци на любов или поне харесване насочени към мен от отсрещната страна.Най-малкото трябва да знам че държат на мен.

Напротив това би трябвало да им говори че имаш мозък в главата си, а не като някоя малоумна кифла да повтаряш обичам те без дори да го чувстваш
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Голям фен Аватара на notlike
    Показвай понякога повече топлина, но лигавене - не. Може някой боклук да обича много лигавните, но никой сериозен човек няма да се хване за лигаво момиче. Няма смисъл да се променяш заради човек изцяло, промени се там, където смяташ, че може да станеш по-добре
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Това отблъсква ли момчетата?

Цитирай Първоначално написано от Siannaa
    Здравейте!
    Искам да попитам дали с това мое поведение отблъсквам момчетата.
    Я пак пак Отблъскваш момчетата или те изобщо не са привлечени от теб - уточни моля те

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си