.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Хора помагайте!

Здравейте! Проблемът ми е, че към април ще ходим на круиз аз и още много други приятели и работата е там, че и момчето, в което съм влюбена ще бъде там. Искам да му предложа някакси (знам, че обикновено момчето предлага на момичето, но той е много срамежлив), но не знам как точно, защото никога не съм го правила. Моля помогнетее!

Е, чакай сега. Той харесва ли те ?
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    До април има толкова много време ... До тогава може да си си намерила друг ...

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    До април има толкова много време... До тогава може да си си намерила друг ...
    +1! Пък и дотогава трябва да му покажеш, че се интересуваш от него и да рабереш дали и той има някакви симпатии към теб!?
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Емиии той харесва ли те?
    На колко години сте?
    Ако сте по-големички на по 17-20 г. просто направи така, че да имате романтични моменти сами, да не сте постоянно в компания. Ако това стане използвай някой подходящ момент и го целуни. След което виж реакцията му. За друго не се сещам, поне за мен "предлагане" от типа на 3-4 клас "искаш ли да сме гаджета" не стават. Така че не му "предлагай" а направо действай ако те харесва разбира се.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

по-добре гледай сега да тръгнете, за да може тогава заедно да си изкарате супер покани го да излезете 2мата, нещата ще се наредят успех

Супер фен
    Ако си 100% сигурна, че чувствата са взаимни, просто го целуни. Думите понякога са излишни.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Аз съм на 13 а той сега ще прави 14. Все още не съм много сигурна дали ме харсева. Преди ми каза, че е така, но сега вече не знам.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Сигурен съм, че тука с тоя коментар ви затапи всичките

Искам да му предложа някакси (знам, че обикновено момчето предлага на момичето, но той е много срамежлив)
    ЛОЛ
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Re: Хора помагайте!

Цитирай Първоначално написано от preska102
    Здравейте! Проблемът ми е, че към април ще ходим на круиз аз и още много други приятели и работата е там, че и момчето, в което съм влюбена ще бъде там. Искам да му предложа някакси (знам, че обикновено момчето предлага на момичето, но той е много срамежлив), но не знам как точно, защото никога не съм го правила. Моля помогнетее!
    Предложи му да излезете за дъвка и го изнасили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си